VALIKKO
24.1.2016 14:22

Hei vaan

Nyt lyhyen hetken tätä blogia kirjoitettuani, ajattelin, että voisi olla paikallaan kertoa sen kirjoittajasta vielä muutama tarkentava fakta. Vaikka ajattelenkin, ettei ihmisen iästä, koulutuksesta, ulkonäöstä tai muista vastaavista voi enää tehdä kovinkaan kummoisia johtopäätöksiä, tykkään itsekin jollakin tasolla tietää seuraamieni blogien taustoja. Tämän postauksen julkaiseminen kyllä jännittää paljon enemmän kuin nuo sisustuskuvien lataukset!

20160123-20160123-DSC_1033-2

Tässä sitä siis ollaan, hei vaan. Olen Hanna, 30-vuotias jyväskyläläinen. Vaimo ja kahden pienen pojan äiti, vuosimalleja 2013 ja 2015 edustavat he. Asumme uudessa, itse rakentamassamme omakotitalossa, johon pääsimme muuttamaan vajaa vuosi sitten, kuopuksen ollessa reilun viikon ikäinen. Pian täällä juhlitaan siis myös 1-vuotissynttäreitä!

Perustin tämän ihkaensimmäisen blogini saadakseni vähän vastapainoa kotiäidin rutiineihin hoitovapaalla ollessani. Sisustusintoilijana ja muotilehtien suurkuluttajana nautin siitä, että pääsen jakamaan inspiroivia asioita muiden samanhenkisten kanssa. Blogini ensimmäisessä postauksessa kerroinkin jo vähän tarkemmin suosimastani tyylistä, käy kurkkaamassa, jos et ole vielä tutustunut.

20160123-20160123-DSC_1044-2-3

Karvahattu Fredriksson, neule Samuji

Skandilinjan pääpaino tulee liikkumaan sisustamiseen ja rakentamiseen liittyvissä aiheissa. Tykkään seurata myös muotia, joten tyylipostauksillekin löytynee säännöllisesti paikkansa, varsinkin kun kovimmat pakkaset alkavat väistyä kevään tieltä. Lisäksi lastenvaatteet, ja jotkin kevyemmät lapsiin liittyvät aiheet, vilahtelevat täällä myös. Fiilis pidetään korkealla, tämä on hyvän mielen ja inspiraation blogi! Aloittelijana otan mielelläni vastaan kaikenlaisia ideoita, palautetta (vaikka tuosta hullusta karvahatusta!) ja kehitysehdotuksia – vinkatkaa niistä tuolla kommenttilaatikossa!

Inspiraatiolla ja ilolla alkavaan viikkoon!

Hanna

Ps. Muistathan osallistua ARTEKIN JULISTEARVONTAAN! Kilpailu on voimassa torstaihin 28.1. saakka, klikkaa itsesi mukaan tästä!

Yleisön pyynnöstä Skandilinjaa ja uusia postauksia voi nyt seurata myös Facebookissa! Muut seurantakanavat löydät blogin oikeasta sivupalkista 🙂

Kommentit

 • Anniina

  onpas ihania hyväntuulisia kuvia! mulla ei ole kehitysehdotuksia, blogisi vaikuttaa oikein hyvältä 🙂 ja kotinne kauniilta!

   0
 • Hanna Laine

  Hauska hattu! Siitä tuli ekana mieleen siilin piikit, kun sävytys on jokseenkin samanlainen.

  Pakko kyllä sanoa, että blogistasi ei millään tavalla näy, että olet vasta-alkaja näissä hommissa 🙂

   0
  • Hanna / skandilinjalla

   Heh, siili on just se mikä tulee mieleen mullakin 😀 Mutta oli pakko ostaa, kun sokoksen viikonlopun alet oli niin hyvät, ja onhan toi niin hassu 🙂 Ja kiitos!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.