VALIKKO
16.8.2016 14:03

Ohiliipunut kesä

DSC_0936

DSC_0946

DSC_0960

DSC_0980

Pieni tovi sitten vietimme iltaa ystävien rantasaunalla istuskellen, tuulen tuiverruksesta ja ilta-auringosta nauttien. Ilmassa on jo kovasti syksyä, vaikka tämän naisen mieli kaipaisi vielä takaisin kepeisiin kesäpäiviin. Tänäänkin on satanut ja tuullut niin, että ei pysynyt päässä niin hattu kuin huppukaan. Kainosti elättelen siis toiveita lyhyestä intiaanikesästä – kaipaisihan hiljattainen second hand -löytöni, valkoinen puuvillamekko kovasti uutta käyttäjäänsä. Vaan uhkaavasti näyttää siltä, että yhteisen taipaleemme alku häämöttää yhtä kaukana kuin kesän ensimmäiset mansikat. Ehkäpä tässä hetkessä olisi siis hyvä sauma saattaa päätökseen muuan unohduksiin jäänyt lastenhuoneprojekti. Pienin askelin, tiedättehän.

Sitten vielä iso kiitos kaikille teille viime viikon Nunuco-tuotepaketin arvontaan osallistuneille, luin ilolla kivoja kommenttejanne! Arpaonni potkaisi tällä kertaa nimimerkkiä Emily, otan sinuun yhteyttä pikimmiten. Minä merkkasin kalenteriini juuri uuden harrastuksen, ja suosittelen lämpimästi muillekin, sillä siitä jos mistä saa virtaa tulevan syksyn pimeydessä.

Lempeää sadepäivää toivottaen,

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.