VALIKKO
22.7.2016 15:21

Pari pikakaunistajaa

DSC_0171

DSC_0175

DSC_0182

Olen ollut viime aikoina vähän laiskanpuoleinen huoltamaan itseäni, myönnettävähän se on. Olen kuitenkin tuuminut, että muutamalla kikalla ulkoisen habituksen saa pysymään jotakuinkin huoliteltuna, vaikka joka aamu ei ehtisikään panostaa hiustenlaittoon tai meikkaukseen – yleensä ei näet kumpaankaan. Vakkarikampaajan loihtima polkka on onneksi siisti vähän pidempänäkin, ripsipidennykset loihtivat silmät esiin ilman meikin hitustakaan ja kynnetkin pysyvät jokseenkin huoliteltuina pitkäkestoisilla lakoilla, joita ei heti tarvitse korjailla. Tuossa siis kauneuslistani tärkeimmät, niiden avulla tämä nainen pysyy kuosissa myös kesällä.

Välillä innostun kokeilemaan erilaisia kertahoitoja tai -naamioita, ja taannoisella apteekkireissulla tartuin sattumalta tuollaiseen käsille tarkoitettuun kosteusnaamioon, hauskasti hanskojen muodossa. Siskoni laittoi kynnet kuntoon uv-kovetteisella Shellacilla, ja perään pidin hanskoja 20 minuutin ajan – ja siinäpä se sitten olikin, käsiin jäi tosi pehmoinen ja kosteutettu tuntu. Ekoissa kuvissa hoitoa ei ole vielä tehty, ja sen ehkä huomaa, kröhm. Nyt pitäisi vaan muistaa kosteuttaa käsiä päivittäin, pihahommat kun rasittavat ihoa aika helposti. Houkuttaisi myös tehdä käsille jonkinlainen diy-parafiinihoito, mummuni kertoi joskus tehneensä näitä kotona, mutten ole muistanut perehtyä asiaan sen tarkemmin. Jos teillä on kokemusta kotikäsihoidoista, kaikki uudet vinkit olisivat tosi kivoja!

Juhlien alla tai muina spesiaaliaikoina tartun välillä noihin Shiseidon silmälappuihin, jotka ovat aika tyjyä tavaraa – niiden avulla kaikkoavat niin tummat silmänaluset kuin pikkuiset naururypytkin. Varsinainen tuhkimotuote, väittäisin. Ihan arkikäyttöön taas soveltuu söpöistä söpöin, Guerlainin Metéorites Base-meikinpohjustusaine, jota voi käyttää näin kesällä vaikka ihan yksistäänkin, jos ei kaipaa iholle sen kummempaa meikkiä. Nuo pallerot ovat aivan vastustamattoman näköisiä purnukassaan.

DSC_0208

DSC_0218-2

DSC_0225-2

Täällä onkin nyt jännät paikat, sillä suuntaamme kohta mummilaan, jonne pojat jäävät ihkaensimmäistä kertaa yökyläilemään. Siistit kynnet pääsevätkin siis heti arvoiseensa puuhaan, eli pientä kuohuvaa kilistelemään.

Kaunista viikonloppua teille, ihanat.

Hanna

Kommentit

 • Marjo Peel

  Mun vinkki on käsivoide yöpöydällä sen ’ohi’ ei pääse kävelemään. Multa löytyy lisäksi Avonin ’pallerot’ jotka armeliaasti kirkastavat nelikymppisenkin ihoa tarpeen tullen

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Tuo on muuten varmasti tosi hyvä tapa, sehän siinä onkin, kun päivällä ei oikein ”ehdi” rasvailla käsiä, kun on koko ajan kiinni jossain puuhassa. Ja kun meillä ei ole varsinaisia yöpöytiä, ei tule aina iltaisinkaan muistettua. Hmm, mun täytyy keksiä tähän joku ratkaisu 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.