VALIKKO
3.9.2016 11:16

Ne pienet ja suuret detaljit

Täällä on aloiteltu varsin touhukasta viikonloppua – tiedossa on pitkä liuta pihahommia, maalaustöiden jälkeistä siivousta ja puunausta sekä kirsikkana pohjalla, esikoisen synttärit. Tämän aamun kuitenkin pyhitin omalle rauhalliselle kahvikupposelle suosikkikahvilassani, kera inspiroivimpien sisustussivustojen. Ja siitäpä tämä kuvapostaus muutamin omin huomioin syntyikin – ehkä tekin löydätte näistä jotain pientä kokeiltavaa omaan kotiin.

07

Seesteinen värimaailma luo tämän makuuhuoneen tunnelman. Kauniita harmaan sävyjä ripauksella violetin sävyjä, raikasta valkoista sekä lämmintä messinkiä. Tuollainen sängynpääty pystylistoineen olisi varmasti helppo toteuttaa itsekin, ja sille saisi koottua vaihtelevan kokoelman erilaista taidetta ja muita pienesineitä. Yövalotkin on saatu kiinnitettyä suoraan siihen.

trapil1

Suuri tupa, jonka katseenvangitsijana toimii vanha takka. Tilaan on luotu varsin selkeästi omia ryhmiä, joilla jokaisella on oma funktionsa. Ryhmät eroavat toisistaan myös värein: ikkunanpuoleinen istuinryhmä on löytänyt värimaailmansa puisista ikkunanpuitteista, kun taas sohvaryhmän väritys sointuu harmaaseen lattiaan. 

skola-11

Mitä värienkäyttöä, sydän sulaa. Istuskeluryhmä on koottu selkeästi omaksi tilakseen suuren, värikkään maton avulla – kaikki kalusteet on sijoiteltu sen päälle tai heti viereen. Tumma tauluseinä tuo ryhmän vielä visuaalisesti lähemmäs, ja antaa upean taustan Flosin kattokruunulle. Napakymppi!

skola-7

skola-8

W-a-u! Itse en osaisi pitää omaa keittiötä ihan näin siistinä, jopa steriilinä, mutta tämä sopii tilaansa täydellisesti. Upea puu (fiikus?) kruunaa kokonaisuuden ja tuo tilaan ripauksen kodikkuutta ja lämpöä.

05.-wallingatan

Ihana tunnelma! Tässä kiinnitin huomioni erityisesti kalusteiden asetteluun suuressa tilassa: ruokapöytä ja sohva on ryhmitelty sopivasti tarpeeksi erilleen, vaikka lähekkäin ovatkin – matala taso sohvan takana menee ehdottomasti kokeiluun!

Kommentit

  • Nimetön Nimetön

    Hei!

    Kauniita kuvia, osaisitko sanoa mistä viimeisen kuvan kattovalaisin on kotoisin?

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.