VALIKKO
13.7.2016 13:37

Pikakurkkaus keittiöön

DSC_0032

DSC_0011

DSC_0036

Kesäinen keskiviikkotervehdys teille, kaunokaiset. Meidän perhe on jäänyt juuri lomalle, ja puuhaa on riittänyt niin, ettei koneelle ole malttanut juuri pysähtyä. Tässä kuitenkin pieni kurkkaus kesäiseen ruokailutilaamme, johon on hetki sitten muuttanut uusi keittiönpöytä – klassisesti rakkautta ensi silmäyksellä!

Pöytä oli vallan mieluisa aka helppo diy-projekti: pyöreä vanerilevy tilattiin Purtsin Puupajalta ja metallijalat paikalliselta metallipajalta, joka hoiti myös jalkaosan pulverimaalauksen. Meidän tehtäväksemme jäi suunnittelun lisäksi vain vanerilevyn käsittely. Pintaan siveltiin kerros vaaleaa puuvahaa ja päälle vielä muutama kerros keittiön työtasoille tarkoitettua suojavahaa – näillä toimilla pinnan pitäisi hylkiä kosteutta ja pahojakin sotkuja aika kiitettävästi. Aika näyttää, riittääkö tämä arsenaali vastukseksi myös kahden pikkupojan ruokaharjoituksille. Serkusten vierailun ajaksi pistimme päälle liinan, just in case.

Kuvailen pöytää paremmalla ajalla vielä tarkemmin, jospa siellä ruudun takana on muitakin samoja ajatuksia pyöritelleitä? Itse haaveilin pyöreästä pöydästä vaikka kuinka kauan, mutta en vaan tajunnut, että saisihan tällaisen pienellä vaivalla kyhättyä itsekin.

Ihania kesäpäiviä, keittiöihin ja muille maille!

Hanna

Kommentit

 • Ellis

  Todella kaunis pöytä, tuo jalka on tosi tyylikäs ja varmasti ainutlaatuinen. Meillä on juuri samanlainen ajatus suunnitteilla uuteen kotiin. Jalat tosin ajattelimme tilata Etsystä löytämältämme pajalta mutta miksei sitä voisi kysyä jotain kotimaistakin jos löytyisi, ideamme on jo selkeä. Pöytälevyn ajattelimme hankkia samalta toimittajalta joka tekee Artekin pöytien levyt, en nyt muista nimeä tähän hätään mutta parissa blogissa kehuivat että se kestää lapsiperheen käytössä erinomaisesti. Tyylikkyyttä ja kestävyyttä ei aina saa samassa paketissa, onneksi diy-vaivalla voi vaikuttaa asiaan! 🙂

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kuulostaapa hyvältä! Kyllähän nämä vaatii vähän aikaa, mutta onnistuessaan tuovat paljon iloa ja säästävät kukkaroa myös 🙂 Etsystä löytääkin kyllä vaikka mitä, mutta tuo olikin mulle ihan uusi idea. Artekin pöytien pinnat onkin varmaan ihan huippuja lapsiperheissä, niin olen ainakin kuullut. Kivaa, että olette päässeet itse suunnittelemaan 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.