VALIKKO
6.7.2016 15:31

Sadepäivän sisustuslöytö

DSC_0873-2

DSC_0864

DSC_0898-2

DSC_0877-2

DSC_0899-2

Täällä on satanut viimeisten kolmen päivän ajan lähestulkoon taukoamatta, joten tänä aamuna suuntasimme poikien kanssa lyhyelle keskustaretkelle. H&M kotiosastolla sorruin tähän kaikkien yhteiseen lemppariin eli klassiseen automattoon – no hei, traktorit ja kaikki. Neutraali väritys osui ihan nappiin, ja kokokin passasi mainiosti poikien leikkien valtaan joutuneen makuuhuonekäytävän leveyteen. Vallan täsmäisku.

DSC_0860

DSC_0883

DSC_0914

Pienempi pääsi korkkaamaan leikit heti kotosalla, isomman nukahtaessa makoisasti autoon. Nyt ovat osat jo vaihtuneet, ja nähtäväksi jää, kuinka leikit kohta sujuvat yhdessä tuumin.. Onneksi pikkuautoja riittää.

Iloisia sadepäiviä myös kaikille muille pienille (ja isoille) kavereille!

Hanna ja pojat <3

Kommentit

  • Jenni

    Myös meille kotiutui tämä, lasten lemppari ja äidistäkin aika kaunis 😉 . Etsin jo ennakkoon netistä, koska automaton piti sopia olohuoneen ja keittiön sisustukseen (sijoituspaikka nimittäin ko huoneiden välissä pienellä leikkialueella). Ihan mahtava ja budjettiin sopiva, viimepäivinä on alkaneet hiukan kulmat kääntyä mutta toivon niiden pienellä painostuksella vielä palaavan maan tasalle 🙂 !

     0
    • Tämä on kyllä kivan neutraali väritykseltään, ei haittaisi katsella vaikka just olkkarissakaan 🙂 Toivottavasti kestää hyvänä, oon nimittäin kuullut vähän huonoa palautetta merkin vastaavista matoista.. :/ Pitkää ikää meidän matoille!

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.