VALIKKO
25.5.2016 14:39

Samuji Circular

303b1a77b0d0339ac7ec40f0232ac0e2

Vaatteiden ylenpalttisen määrän karsiminen ja kierrätys ovat tuntuneet olevan vahvasti pinnalla viime aikoina. Markkinoille nousee yhä enemmän käytettyjen vaatteiden nettikauppaan erikoistuneita pienyrityksiä, ja kuluttajien väliseen kaupantekoon löytyy lukuisia vaihtoehtoja niin perinteisiltä kirppareilta kuin verkostakin. Vallan toivottavaa kehitystä, sanon minä.

Vaatemerkkien iki-ihastukseni Samuji aloitti hetki sitten oman pilottiprojektinsa tarjoten uudenlaisen vaihtoehdon nimenomaan oman merkkinsä vaatekierrätykselle: palauttamalla käytetyn Samuji-vaatteen myymälään saat uudesta normaalihintaisesta ostoksestasi 20% alennuksen. Liikkeeseen palautetut käytetyt vaatteet joko myydään uudelleen, kierrätetään uusiomateriaaleiksi tai lahjoitetaan eteenpäin. Kokeilun avulla Samuji pyrkii tehostamaan tuotteidensa aktiivista second hand -kiertoa ja tutkimaan tapoja, joilla käytettyjä tuotteita ja materiaaleja voisi hyödyntää uusien tuotteiden valmistuksessa. Itse olen hankkinut lähestulkoon jokaisen Samujin vaatteeni käytettynä eikä niiden kunnossa ole ollut moitteen sijaa – uskallan siis lämpimästi suositella niitä muillekin, kohtaamani laatu on ollut aina priimaa.

Tällä hetkellä pilottiprojekti on käynnissä vain toukokuun loppuun saakka. Kokeilupätkän jälkeen saamme kuulla lisää tämän mainion kampanjan tuloksista ja projektin jatkumisesta. Odotan innolla, minkälaista konseptia Samuji idean ympärille kehittää – odotukset ainakin ovat korkealla. Täällä keskisemmässä Suomessa asustelevana toivoisin kampanjan siirtyvän tulevaisuudessa myös verkon puolelle, mutta jäämme odottamaan, mitä tulevan pitää.

Nyt kaikki Samuji-fanit kierrätyskaupoille!

Hanna

Kuva: Samuji Pinterest

Kommentit

 • Liisa

  Nuo Samujin vaatteet on ihania. Nytkin uusimmassa mallistossa olis yksi ihan mun mekko. Olen vain arvellut, että taitavat olla auttamattoman isoja tämmöisen tirriäisen päälle 🙂

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Mäkin tykkään hurjasti, ovat jotenkin niin eleettömiä, mutta sopivalla tavalla ylellisiä, ehkä juuri matskut tekee sen. Uusina toki arvokkaita, mutta second handina voi tehdä tosi edullisia löytöjä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.