VALIKKO
30.9.2016 18:05

Skandilinjan siskot kirppistelemässä

blogikirppis_jyvaskyla-2

Täällä puolella ruutua on menty muutama viikko sellaisella pikakelauksella, etten harmikseni ole ehtinyt tänne blogin puolelle lainkaan, vaikka idealistallani olisi aiheita varmasti kymmeniin uusiin postauksiin. Toivottavasti ihan pian helpottaa, ja pääsen näyttämään teille mitä täälläpäin on viime aikoina puuhailtu – ainakin paljon uutta ja kivaa!

Huomenna olen kuitenkin mukana jo perinteisellä blogikirppiksellä Harjun aikuislukiolla, ja mukaani pöydän taakse saan myös ihanaisen siskoni. Tuomme molemmat myytäväksi hyväkuntoisia vaatteita sekä pientä sisustustavaraa, ehkä muutaman pienemmän huonekalunkin. Ainakin yksi Ikean Sinnerlig -sarjan korkkinen sohvapöytä etsii uutta omistajaa, sillä meillä ei ole enää millään tilaa kuin yhdelle tuollaiselle ihanuudelle. Lasten puolelta suunnittelin myyväni muutamia hyväkuntoisia toppavaatteita Mini Rodinilta ja Mololta, ja näiden lisäksi pöytään kulkeutuu muutama lähes käyttämätön pari Kavatin syyskenkiä sekä kaksi Gugguun puuvillapipoa. Muusta tarjonnasta en ota vielä itsekään selvää, sillä kaappien tyhjennys käynnistyy n y t. Eli ajoissa ollaan taas.

Maksuvälineenä kirppiksellä käy vain käteinen, mutta ainakin itselläni on käytössä myös mobile pay, jota suosittelen ihan jokaiselle – vallan mainio (ja ilmainen) sovellus esimerkiksi kaikille fb-kirppistelijöille.  Tulkaahan kurkkimaan tarjontaa huomenna klo 12-15 Harjun aikuislukiolle!

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.