VALIKKO
20.5.2016 20:38

Suosittelenpa sullekin

DSC_0801

DSC_0789

DSC_0787-2

Kauniin viikonlopun alkajaisiksi ajattelin vinkata teille muutamasta ihanuudesta, johon on tullut törmäiltyä sitten viime päivien, josko innostaisi teitäkin. Kuvissakin näkyvän Asun-lehden uusin numero vakuuttaa kuten edeltäjänsäkin – lehden kuvat, taitto ja sisältö ovat kerta toisensa jälkeen täynnä kauneutta, inspiraatiota ja hyötyä. Suosittelen ehdottomasti nappaamaan lehtihyllystä tämän uusimman kesänumeron, ajankohtaisia vinkkejä pihaan ja terassille! Ja sivuntäydeltä upeita kuvia.

Helsingin reissulta löysin kotiintuomisiksi mitä ihanimman palasaippuan, joka huumasi tuoksullaan niin minut kuin siskonikin. Ruotsissa käsintehty luomusaippua tuoksuu limelle ja bergamotille, ja on ehkä parasta ikinä. Tämä löytyi Nougatista Bulevardilta, hae ihmeessä omasi jos siellä suunnalla liikut. Pisteitä ropisee toki myös simppelin hurmaavasta pakkauksesta, mutta sisältö on timanttia.

Allekirjoittaneeseen iskevää makean raikasta tuoksulinjaa jatkaa lisäksi H&M:n Conscious-sarjan käsivoide, joka hurmaa valkoisen teen ja mintun tuoksuillaan – vallan makoisa yhdistelmä kuivia käsiä kosteuttamaan. Käsiä tekee mieli tuoksutella aina voiteen levittämisen jälkeen, se ei voi olla huono merkki.. eihän? 😉

Paikallisia muistuttelen Jyväskylän Designtorista, joka järjestetään huomenna Kankaan Pergamenttihallilla. Kannattaa porhaltaa paikalle tutustumaan pieniin kotimaisiin toimijoihin -kuulemani mukaan messut ovat kasvaneet hurjasti sitten viime vuoden ja mukaan on saatu paljon uusia myyjiä ja muotoilijoita. Vallan hienoa, että tällaiset tapahtumat kasvattavat suosiotaan. Kelit ainakin ovat kohdallaan ja alueelle voikin suunnata ihan vaikka piknikin merkeissä, miljöö on jo itsessään huikea. Itse odotan innolla pääseväni kiertämään kotimaisia designherkkuja!

Viimeisempänä, muttei millään muotoa vähäisimpänä, poikkea sinäkin lähimpään metsään. Luonnossa on nyt valloittavan kaunista, ja itse löysin meidän kotimetsästämme ketunleipiä! Miten voikaan olla, että näiden maistelusta on vierähtänyt varmasti jo vuosikymmen ellei toinenkin – pitäisi muistaa kuljeskella metsiköissä enemmän. Laittakaa tekin asia korjaukseen jos vain suinkin voitte. Raikas ilma rauhoittaa kiireisenkin mielen ja antaa valtavasti energiaa.

Auringontäyteistä viikonloppua toivottelen teille,

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.