VALIKKO
14.1.2016 13:38

Taaperon tyyliin

taaperotyyli_minirodini_3

Tämä minimies on kyllä sen verran vauhdikas tapaus, että kuvien nappaaminen on aivan omantasoinen haasteensa verrattuna sisustuskuvaukseen! Mutta saatiinpa kuitenkin muutama kuva pikkuherran taannoisesta ”kaupunkiasusta” ennen lumipyryjä.

Punainen villatakki löytyi Mini Rodinin alesta, ja oli värikkyydessään supermieluinen. Meillä äiti saa vielä päättää mitä päälle laitetaan, mutta huomattavissa on, että kaikenlaiset pallot, tupsut, autonkuvat ja ylipäätään värikkäät vaatteet saavat aikaan erityisen veikeät hymyt. Myös Fredrikssonin ihana tupsupipo on sekä pojan että äidin lemppari.

20151231-taaperotyyli_bisgaard

20151231-taaperotyyli_minirodini_4

Vihdoin pääsevät pojatkin pulkkailemaan. Lumista pakkaspäivää teille kaikille!

Hanna

 

Kommentit

 • elisa

  Ihana minimies <3

  Ja tuo pipo on supersöpö!

   0
 • Hanna Laine

  Minä oon pyöritellyt mielessä, että alottaisin jonkin tällaisen postaussarjan, joka käsittelee lastenvaatteita. Siis lähinnä juuri niitä vaatteita, mihin puen omat mukulat. Luonnoksissa on jo yksi, täytyy katsoa milloin sen saa julkaistua 🙂

  Ostin aleista tuollaisen samaisen Fredriksonin pipon tytölleni ensi talveksi, tosin pinkeissä sävyissä 🙂

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kuulostaa kivalta, jostain syystä lastenvaatteet aina kiinnostaa, ne on niin söpöjä 😀 Tuo pipo on ollut kyllä hyvä, eikä ole ainakaan vielä mennyt miksikään, vaikka on ollut paljon käytössä.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.