VALIKKO
22.2.2016 14:42

Tunnustus uudelle blogille: Liebster Award

liebster1

Sain viime viikolla kivan tunnustuksen ja haasteen Maitokahviperhonen -blogin Katilta. Alkujaan saksalaisista blogeista muualle Eurooppaan levinneen Liebster Awardin ideana on tuoda esille uusia blogeja, ja toivottaa uusia bloggaajia tervetulleiksi tähän jännään blogiyhteisöön. Suurkiitos Katille tästä ihanasta huomionosoituksesta, käykäähän kurkkaamassa myös hänen monipuolinen, uusi bloginsa. Haasteen tehtävänä on vastata 11 kysymykseen, alla siis vastaukseni Katin esittämiin kysymyksiin. Lopuksi laitan haasteen kiertoon taas muutamaan mielenkiintoiseen, uuteen blogiin!
 20160221-20160221-DSC_1179

20160221-20160221-DSC_1194

Mikä on parasta bloggaamisessa tähän asti? Heititpä pahan heti alkuun, Kati! Parasta on ehkäpä ollut se, kuinka olen päässyt tämän blogin kautta toteuttamaan visuaalisuuttani aivan uudella tavalla. En ole ennen kuvannut oikeastaan lainkaan (jos kännykkäräpsyjä ei lasketa..) ja on ollut kiva lähteä kokeilemaan erilaisia kuvakulmia ja kameran asetuksia. Toisaalta, olen huomannut, kuinka vaikeaa laadukkaiden kuvien ottaminen on, joten tähän liittyy kyllä samalla suuri määrä tuskanhikeä. Kuvaamisen lisäksi on ollut todella ihanaa päästä tuottamaan tekstiä, sitä olen kovasti kaivannut. Ja ehdottomasti tärkeänä seikkana täytyy mainita myös tutustuminen muihin bloggaajiin ja yhteistyökumppaneihin – samanhenkisessä porukassa viihtyy, vaikkakin tekemisissä ollaan usein vain virtuaalisesti.

Entä haastavinta? Edelliseen liittyen, valokuvaus ja kuvankäsittely. Aloittelijana mennään lähes totaalisesti tuurin voimalla, molemmissa. Jatkossa haluaisinkin oppia lisää juuri kuvaamisesta! Toisena haasteena on ehdottomasti ajankäyttö, kuten arjessa ylipäätään. Tuskastun, jos en ehdi toteuttaa postausta loppuun niin viimeistellysti kuin haluaisin – ja se on tässä pikkulapsiarjessa kyllä enemmän sääntö kuin poikkeus. Tällä hetkellä blogimaailman rima on jo niin korkealla, että keltanokkaa hieman hirvittää.

Kun sinulta lapsena kysyttiin, mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Nyt en kyllä muista.. Ihan pienenä olen tainnut kuvitella itseni tulevaksi putiikinpitäjäksi, taisimme siskon kanssa myydä vaatteita 😉 Eikä tuo ajatus nytkään niin kaukaiselta tuntuisi, kivijalka on suosikkini!

20160221-20160221-DSC_1100

Mikä saa sinut hymyilemään? Milloin mikäkin, koska tykkään hymyillä, haha. Ihmisten ystävällisyys ja yllättävät, pienet huomionosoitukset nyt ainakin.

Tämän viikon kohokohta? Pienten poikieni yhteiset leikit. Mikään ei sulata sydäntäni niinkuin näiden veljesten kahdenkeskiset, hervottomat naurukohtaukset. Hetki sitten niistä saatiin nauttia kaupungilla, kun pojat keksivät ajaa toisiaan takaa leveän pylvään ympärillä. Voi veljesrakkaus sentään! Kuinka näin pienetkin ovat jo niin kovin tohkeissaan toisistaan.

20160221-20160221-DSC_1162

20160127-20160127-DSC_0165

Mikä tai kuka inspiroi sinua? Inspiraatiota löytyy vaikka ja mistä. Ehkäpä ennen kaikkea erilaiset, vahvat tunnelmat ja hetket inspiroivat minua, tulivat ne sitten vastaan missä ja miten tahansa. Kauniit, tunnelmaa huokuvat kuvat ovat kyllä varmasti yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistä. Ja musiikki, erityisesti yhdistettynä liikkeeseen. Suurin inspiraatio syntyy aina tunteen tai tarinan kautta.

Mikä on lempipaikkasi kotona? Keittiön pitkän pöydän päässä, istuskelemassa mustalla lempituolillani. Tällä paikalla useimmiten kirjoittelen tätä blogia tai suunnittelen tulevia juttuja. Odottakaas vaan!

20160221-20160221-DSC_1150

Aarteesi kotona – esine tai huonekalu – josta pidät erityisen paljon? Yksi kotimme rakkaimmista esineistä on olohuoneessamme roikkuva Ingo Maurerin Zettel´z -valaisin. Hankin sen meille tämän ensimmäisen oman, itserakennetun kodin kunniaksi. Pidän siitä, että lampun riisipaperilappusiin voi kirjoitella ylös omia viestejä tai muistoja, ja tarkoitus onkin, että täytämme siihen yhden lapun aina kaikkina tärkeinä merkkipäivinä. On ihana ajatus, että joskus piiitkän ajan päästä voisin tätä lamppua vilkaisemalla muistella kaikkia menneitä, ihania hetkiä. Toivon lampun siis säilyvän matkassa kauan!

Kissa vai koira? Pieni koira – tosin minulla ei ole koskaan ollut omaa lemmikkiä enkä oikein osaa kuvitella sellaista hankkivani. Yksi harmaa kiinanharjakoira on kyllä vienyt sydämeni jo vuosia sitten, suukko sinne. Miehen puolelta on kyllä tullut pientä vihjailua, että nyt se koirakin mahtuisi taloon..

20160215-20160215-DSC_1016

Mihin haluaisit matkustaa? Olen jo vuosia haaveillut matkaavani kirsikkapuiden kukkiessa Japanin Kiotoon, ja se on edelleen suurin reissuhaaveeni. Keväinen Pariisi on myös ikisuosikkini, tuon kaupungin tunnelma on kerrassaan ainutlaatuinen. Olisi aika coolia matkata sinne myös muotiviikkojen aikaan.

Mitä odotat ensi kesältä? Oi että, odotan kesää jo niin kovasti! En malta odottaa, että pääsisimme laittamaan pihaa ja pojat saisi päästää suoraan ulos, ilman viiden kerroksen vaatetusta. Ja voi, kuinka odotan, että pääsen juomaan latteni terassille!

20160211-20160211-DSC_0966

Siinäpä olivat omat vastaukseni Katin kysymyksiin. Oikaisen nyt hieman mutkia ja laitan kiertoon nämä samat kysymykset, sillä niihin oli kiva vastata. Haastan nyt siis omat suosikkini, itselleni uudet blogit ottamaan haasteen vastaan! Seuraajamäärät ovat varmasti ainakin osalla jo isommat, mitä haasteen alkuperäinen tehtävänanto antaa kriteeriksi, mutta koska en muiden seuraajamääristä tiedä, luon tässä vähän omia sääntöjä. Tehtävänä siis vastata ylläoleviin 11 kysymykseen ja haasteen alkuperäisen ohjeen mukaan, keksiä uudet 11 kysymystä, jotka laitatte eteenpäin taas 11 uudelle blogille 🙂 Ja varmasti vähempikin määrä riittää!

Kommentit

 • Riikka

  Oho vau! Kiitos Paluumuuttajan puolesta! Tämä onkin eka blogihaaste ikinä. 😀

  Mikä on muuten on tuo viherkasvi, joka näkyy jalustalla tuossa yhdessä kuvassa? Hieno! On kyllä todella paha, kun näkee muiden blogeissa hienoja kasveja…

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiitos itsellesi, sulla on kiva blogi! Tämä oli mullekin eka haaste, ihan hauskaa vaihtelua 🙂 Muistaakseni myyjä sanoi tuon kasvun nimeksi flamingo, jos en kuullut väärin 😀

    0
   • Riikka

    Kiitos! 😀 Mukava kyllä kun pääsee näin alkuviikosta vastailemaan valmiisiin kysymyksiin.

    Pitää tutkia lisää tuota flamingoa… Ostin viime kesänä useammankin amppelin (tai miksikä niitä naruja kutsutaa, mutta ei oikein ole niihin sopivia kasveja. Haluisin just tuommoisen vähän ulokkeellisen kasvin, muttei köynnöstä.

     0
    • Hanna | skandilinjalla

     Tuo voisi ollakin amppelissa tosi makee 🙂 Löysin tuon muuten Mestarin kukasta Sokokselta eli sieltä kannattaa kysyä jos innostut!

      0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiitos, Viivi! On ollut kyllä kiva tutustua teihin muihin bloggaajiin, vielä kun livenäkin näkisi 🙂 Sä oletkin jo ihan konkari! Tykkään itsekin lukea vähän tällaisia erilaisia juttuja aina välillä, kiva jos tämä kiinnosti 🙂

    0
 • Riikka

  Kiitos haasteesta! Mulla oli tämä kuitenkin jo Bloggerin puolella pari kuukautta sitten, joten jätän nyt väliin.

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Hups, en tiennytkään, kun tutustuin blogiisi vasta täällä Stoorissa! 🙂 Täytyypä käydä kurkkaamassa sekin.

    0
   • Riikka

    Mä en oo sitä tänne linkittänyt, mutta saa siellä toki käydä kurkkaamassa: mukavuusalueelle.blogspot.fi

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.