VALIKKO
25.7.2016 15:28

Työkengät

DSC_0455

DSC_0460-2

DSC_0489-2

Suomen virallinen lomakuukausi käy vielä kiihkeimmillään, mutten malta jättää esittelemättä kesäkuiselta Keski-Euroopan reissulta löytämiäni työkenkiä. Eipä ole vastaaville ollut aivan viime aikoina käyttöä, mutta syksy se vaan lähenee, ja samalla koittaa myös tämän naisen töihinpaluu.  Ja kyllähän tällaisen jakson loppumista on täysin perustelua vähän herkistellä juhlistaa upouusilla kengillä. Eikös juu?

Nykytyyliäni noudatellen ei ole näissäkään sipsuttimissa korkoja, mutta sitäkin kauniimpi ja skarpimpi malli, joka istuu jalkaan kuin sukka konsanaan. Terävät kärjet ovat houkutelleet jo tovin, mutta aiemmin en ole onnistunut törmäämään sellaisiin yksilöihin, jotka olisivat myös mukavat jalassa. Mutta nämä ovat, todella. Kokeilin yhdistää kärjet liuhulahkeisiin ja kombo toimi juuri niinkuin pitääkin, sopivaa kontrastia näet. Näiden ihanuuksien kanssa tekisi mieli juosta toimistolle melkeinpä heti, mutta ehkä maltan kuitenkin – kyllähän sitä hommaa on sitten taas edessä. Nyt on vielä aikaa nauttia kesästä ja jopa tästä harvinaisesta ilmiöstä nimeltä helle.

Onkos siellä muita työkenkiin tykästyneitä? Pidättekö töissä samat kengät kuin muutenkin, vai vaihdatteko sisällä kevyempään malliin?

Kevyitä kesäaskeleita tiellenne.

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.