VALIKKO
10.4.2016 19:01

Tyylini mun (sisältää arvonnan)

Kaupallinen yhteistyö: Muotihuuto

DSC_05302016

DSC_05382016

DSC_05442016

Kaunista sunnuntaita kaunokaiset! Innostuin tässä taannoin järkkäilemään vaatehuonetta kevätkuosiin, ja karsimaan hyllyiltä vaille käyttöä jääneitä vaatteita ja asusteita. Reilu vuosi sitten muuttoa tehdessämme kävin läpi kaikki vaatteeni ja iso osa päätyi joko myyntiin tai keräykseen. Muistan, kuinka ihanaa oli järjestellä vaatteet upouuden vaatehuoneen rekeille, kasata kenkälaatikot kauniisti omille hyllyilleen ja taitella pehmoiset neuleet omiin laatikoihinsa – ensimmäistä kertaa sain mahdollisuuden asetella vaatteita esille nätisti. Olin tuolloin erittäin kirjaimellisesti maha pystyssä, joten moni pientä epäröintiäkin aiheuttanut vaate pääsi mukaan myös uuteen kotiin. Nyt olenkin ollut aivan innoissani siitä, että pääsen käyttämään joitakin kesävaatteitani ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen, niin monta edelliskesää on kulunut vauvoja joko odottaen tai hoitaen. Huh.

Samujin valkoinen puuvillamekko on yksi vaatekaappini ihanimmista aarteista. Edellä mainituista syistä se on päässyt käyttöön vasta harvakseltaan, mutta tänä kesänä suunnittelin korjaavani tilanteen – kera olkihatun, aurinkolasien, sirojen sandaalien ja suosikkiveskani Torin. Aamuiset auringonsäteet, niittykukat, toripullat ja kesäkadut, olen jo tulossa!

DSC_05262016

DSC_05562016

DSC_05592016

Viime vuosina olen huomannut seuraavani muotitrendejä yhä vähenevissä määrin. Riippui se sitten ajasta, iästä tai jostakin muusta, olen kokenut ajattomamman, juuri omaan persoonaan sopivan tyylin voittavan aina viimeisten trendien perässä juoksemisen. Toki omaa tyyliä on kiva maustaa myös uusimmilla trendeillä, mutta vaatekaapin perusosaset olen halunnut kasata klassisemmista jutuista: perussinisistä farkuista, pehmeistä neuleista, valuvista silkkipaidoista, rennoista t-paidoista, järkevistä kengistä, istuvista takeista ja laadukkaista asusteista. Olen pyrkinyt panostamaan juuri tämänkaltaisiin perusjuttuihin, ja hankkimaan hyväkuntoisia yksilöitä paljolti myös käytettynä. Itseasiassa selkeästi suurin osa vaatehuoneeni kalliimmista löydöistä on päätynyt minulle second handina. Kengät ovat vaatekaappini ainoa asia, jota en juurikaan hanki käytettynä, koen kengän muovautumisen omaan jalkaan niin tärkeänä.

DSC_05812016

DSC_05772016

DSC_05852016-2

Toivoisin muuten kovasti, että jaksaisin panostaa pukeutumiseen myös sitten, kun olen vanha ja verrattain ryppyinen. Että minulla olisi rohkeutta panostaa omannäköiseen tyyliin, pitää sitä yllä. Huomasitteko, miten upealta uusimpaan Trendiin kuvattu Seela Sella näyttääkään? Ja oma mummuni hankki juuri ihailemani silkkipaidan Marimekon uudesta mallistosta, vau! Olisinpa vanhana yhtä tyylikäs. Sen olenkin viime vuosina huomannut yhä paremmin: tyyli kuuluu kaikille, niin nuorille kuin vanhoillekin. Terkkuja mummulle!

DSC_05912016-2

DSC_05952016

Aivan äskettäin perustettu, pääasiassa käytettyjen vaatteiden nettimyyntiin erikoistunut Muotihuuto kutsui minut tutustumaan uuteen palveluunsa. Tavallisen nettikirppistelyn lisäksi Muotihuutoon voi kuka tahansa luoda oman MyStoren – yksilöllisen kauppasivun, jonka saa personoida omaan tyyliin sopivaksi. Myyjä voi lisätä omalle kauppasivulleen logon, kansikuvan ja tietoja toimitusehdoista, aivan kuin oikeassa verkkokaupassa. Palvelu onkin varmasti mainio vaihtoehto myös monelle pienyrittäjälle, joka pohtii oman verkkokaupan avaamista, muttei halua alkuvaiheessa panostaa sen vaatimiin suuriin markkinointi- tai käyttökustannuksiin. Kokeilin itsekin lisätä sivustolle oman pikkuruisen vaatekauppani, löydät sen tästä. Klikkaa vierailulle jos käytetyt naisten ja lasten vaatteet kiinnostelevat, lisään sivulle myytävää ihan piakkoin!

MyStoren lisäksi Muotihuutoon voi ilmaiseksi lisätä myytävää myös yksittäisinä ilmoituksina, oman kaupan perustaminen ei ole siis edellytys palvelun käyttämiselle. Muotihuuto toimii tällöin maksun välittäjänä, eikä vaaraa maksun tai tuotteen puuttumisesta ole.

DSC_06062016

DSC_06092016

Ilokseni saan nyt arpoa teidän lukijoiden kesken Muotihuudon kahden kuukauden MyStore L-tilauksen (arvo 39,80€)! Tämän palkinnon avulla pääset siis luomaan Muotihuudon sivustolle oman, itse personoimasi verkkokaupan kahden kuukauden ajaksi. Voit lisätä tuotteita myyntiin omien aikataulujesi mukaisesti, pakettiin kuuluu yhteensä 300 ilmoitusta. Osallistut arvontaan kommentoimalla alle, mikä on sinun tulevan kesän luottovaatteesi. Sähköpostiosoitteesi näkyy vain minulle.

Arvonnan lisäksi saat koodilla ”skandilin” 20% alennuksen Muotihuudon oman MH-Boutiquen valikoimasta 24.4. saakka. Käy ihmeessä kurkkaamassa, löytyisikö valikoimasta aarre juuri sinun makuusi!

Intoa ja iloa vaatekaappien järkkäämiseen!

Hanna

Kommentit

 • Tuulikki

  Minun luottovaate on ehdottomasti maksimekko 🙂 Niin kätevä ja mukava. Se päällä voi mennä niin puistoon kuin kaupungille.
  Muotihuudon kaltaiselle palvelulle on varmasti tilausta. Paljon tsemppiä uudelle yritykselle.
  Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

   0
 • Ella

  Tulevan kesän luottovaate taitaa olla imetyspaita, en vaan ole sitä vielä löytänyt. Pitääkin katsella jos sellaisia muotihuudosta löytyisi!

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Raskaus ja imetys aiheuttaa kyllä pukeutumiselle ihan uusia haasteita, kivojakin kyllä, mutta mielikuvitusta se vaatii 🙂 Toivottavasti löydät etsimäsi!

    0
 • Jenna M

  Ihana kukkamekko, jonka sain Italian tuliaisena on ehdoton luottovaatteeni tulevalle kesälle! 🙂

   0
 • Olivia

  Mun tulevan kesän luottovaate on ehdottomasti jokaisen hippitytön unelma eli mokkainen nahkahame yhdistettynä vaaleaan pellavapaitaan 🙂 olisipa jo kesä!

   0
 • Sannamarianna

  Ostin juuri lomareissulta pitkän Polo U.S. raitamekon ja uskon, että se tulee olemaan lempparini kesällä. =)

   0
 • klaara

  Kukkamekko kesän ihanin vaate

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.