VALIKKO

#studentjkl

19.6.2018 15:15

Sofia – Kesätiimin paparazzi

Sofia_edufutura_jyväskylä_blogi_tekstit

EduFutura Jyväskylä kesätiimi esittäytyy – Sofia Svensk

Opiskelijatarinani

Moikka! Olen Sofia, opiskelija Jyväskylästä. Muutin Jyväskylään Tampereelta vuonna 2015, lukion päätyttyä. Suoritin lukion Tammerkosken kuvataidelukiossa, kuvataidelinjalla. Syksyllä 2015 aloitin opinnot Jyväskylän ammattiopistossa, painoviestinnän parissa. Erikoistuin ulkoasuntoteuttajaksi ja valmistuin ammattiin keväällä 2017.

 

Tällä hetkellä opiskelen media-alaa Gradiassa. Päädyin opiskelemaan media-alaa, sillä halusin laajentaa osaamistani graafisella alalla. Parasta alallani on monipuolisuus ja itsensä toteuttaminen sekä se, että jokainen päivä on erilainen. Olen ihminen, joka ei viihdy suurissa luentosaleissa tai luokissa. Opiskelu media-alalla on erittäin mielenkiintoista ja opin joka päivä uutta sekä graafinen ala kehittyy ja laajenee nopealla tahdilla. Media-alalla voi opiskella mm. valo- ja videokuvaamista, 3D-tulostamista sekä painotuotteiden (mm. kirjat, pakkaukset, julisteet, tarrat), nettisivujen sekä mainosten suunnittelua.

Valmistumisen jälkeen aion lähteä ulkomaille töihin. Lisäksi freelancer-työt sekä oman yrityksen perustaminen kiinnostavat. Olen aina ollut oman polun kulkija.

Paras opiskelumuisto

Paras opiskelu muisto liittyy varmasti kisatoimintaan, missä olen mukana. Aloitin vuosi sitten kilpailemaan ammattitaidon SM-tasolla, ja tänä vuonna olen lähdössä graafisen alan EM-kisoihin Budapestiin. Matkat ovat aina mukavia ja sosiaalisia tapahtumia. Kilpailemisen ohella pääsee tutustumaan alaan, sekä muihin graafisen-alan opiskelijoihin.

Kesälupaus

Lupaan olla vähintään yhtä energinen kuin aurinko, sekä ikuistaa upeita hetkiä kesältä kuviksi.

 

Rauhaa

Sofia

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.