VALIKKO

#studentjkl

12.6.2018 14:44

EduFutura kesäkiertuestartti 2018!

EduFutura kesätiimin video 2018

Edufutura kesätiimi kesäkiertue kesä 2018 jyväskylä pakuKatso kesäkiertueen starttivideo Youtubesta! 👉 https://youtu.be/zWKFLOzDFlw

Kesäkiertue 2018!

Ja niin on EduFuturan kesä startannut, eli uusi kesätiimi on aloittanut kesäkiertueensa! Tänä kesänä kierretään tapahtumia pääosin Keski-Suomen alueella ja tuletkin näkemään meidät esimerkiksi Suomipop-festareilla, Kalevan kisoissa, Häyrylän Pop & Blues -tapahtumassa ja SuomiAreenalla Porissa! Alhaalla näet meidän koko kesän tapahtumakalenterin 👇

EduFuturan kesäkiertue aikataulu kesä 2018 Jyväskylä

 

Kuten kalenterista käy ilmi, EduFuturan kiertue starttaa jo huomenna 12.6.! Me ollaan kompassilla kello 14-16, jossa mukana myös meidän uusi, ihanan keltainen paku. Huomenna esimerkiksi mietitään, mikä voisi tulla pakun nimeksi tai mitä meidän tiimiläisten pitäisi ehdottomasti kesällä kokeilla!

Torstaina me palataan asiaan tiimiläisten esittelyiden parissa, meitä on täällä viisi jyvääskyläläistä opiskelijaa valmiina tätä kesää varten! Ja mitä ihmettä me oikein meinataan tehdä? Siitäkin lisää vielä myöhemmin.

Ihan huippua kesää, nähään huomenna Kompassilla 👌

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.