VALIKKO

#studentjkl

20.6.2018 12:06

Iiris – kesätiimin äitihahmo

iiris edufutura jyväskylä kesätiimi

EduFutura Jyväskylä kesätiimi esittäytyy – Iiris Nokka

Opiskelijatarinani

Keväällä 2015 valmistuin ylioppilaaksi Karhulan lukion yrittäjyyslinjalta. Hain Tiimiakatemialle, sillä lukion ekalla joku kävi kertomassa siitä meille. Lukion jälkeen hakukohteina mulla oli yliopistojen kauppatieteitä sekä JAMKin liiketalous.

Pääsin sisään JAMKin Tiimiakatemialle, joka on ollut unelmien koulu. Yliopiston tutkinnonkin voi käydä helposti tän liiketalouden tutkinnon jälkeen, jos sellasta vielä tunnun tarvitsevani. Parasta opiskelussa Tiimiakatemialla on ollut käytännön tekeminen ja itsensä haastaminen. Tosi tiivis yhteisö on ihan huikea! Ainakin lukion jälkeen oli kummallista, että vanhempiakin opiskelijoita kiinnostaa omat tekemiset. Me opiskellaan tiimeissä, jonka kanssa kuljetaan koko 3,5 vuoden opiskelumatka. On hauskaa, miten erilaisista taustoista huolimatta me ollaan päädytty tiivistymään huipputiimiksi. Tiimin kanssa tai sen ulkopuolella tehdään mitä erilaisempia projekteja: olen päässyt esimerkiksi kirjoittamaan kirjan, kokoamaan peräkärryjä, julkaissut muutaman lehden, pitänyt omaa vaatekauppaa, teipannut mainostarroja kauppojen lattiaan, pyörittämään verkkokauppaa, järjestämään isoja henkilöstöjuhlia ja mukaan tähän EduFuturan viestintätiimiin! Kaikenlaista laidasta laitaan, ihan omista mielenkiinnoista riippuen.

Valmistun tradenomiksi tän vuoden jouluna, jonka jälkeen lähetään tiimin kanssa perinteiselle maailmanympärimatkalle, jota me suunnitellaan jo kovaa vauhtia! Sen jälkeen toivon työllistyväni sisällöntuotannon ja markkinoinnin parissa.

 

Paras opiskelumuisto

Paras opiskelumuisto on tämän vuoden tammikuulta, kun järjestettiin synttäritiimin kanssa Tiimiakatemian 25-vuotissynttärit. Niitä valmisteltiin reilusti yli puoli vuotta, ja lopputulos oli ihan huippu, monen sadan ihmisen bileet. Vieraat tykkäsivät, ja pienistä katastrofinaluista selvittiin kunnialla. Sitä iltaa en unohda!

 

Kesälupaus

Lupaan syödä jäätelöä aina kun mahdollista ja pitää meidän pirteästä EF-pakusta hyvää huolta. EduFutura-kesältä toivon kuulevani mitä erilaisempia tarinoita opiskelusta ja siinä samalla oppivani tekemään yhä parempia videoita ja podcasteja. Haluan fiilistellä kesää yhdessä muiden tyyppien kanssa pitkin Keski-Suomen kesää!

 

Iiris

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.