VALIKKO

#studentjkl

14.6.2017 15:51

EduFutura Jyväskylä – mistä on kyse?

Tervetuloa seuraamaan EduFuturan blogia!

EduFutura Jyväskylä

Alkuun lyhyesti mistä on kysymys. EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymän, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteistyötä. EduFuturan tavoitteena on mahdollistaan Jyväskylän eri oppilaitosten välillä monipuoliset opintovaihtoehdot, riistiinopiskelua ja opiskelijoille räätälöityjä opintopolkuja. EduFutura tuo uusia mahdollisuuksia jo olemassa oleville opiskeluvaihtoehdoille opetussuunnitelmien yhteystyöllä, tarjoamalla yhteisiä tiloja opiskeluun sekä yhdistämällä oppilaitosten henkilöstöä.

”Oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen Jyväskylän osaamiskeskittymä – EduFutura Jyväskylä”

EduFutura Jyväskylän kansainvälisesti merkittävimpiä kärkialoja ovat oppimisen uudistaminen, terveys, kuntoutus, hyvinvointi ja liikunta sekä koulutusvienti. Suomalainen Musiikkikampus, yrittäjyyden edistäminen, sovellettu kyberturvallisuus ja biotalous ovat puolestaan kotimaan kärkialoja. 

Kesäkiertue

Tänä kesänä EduFutura Jyväskylä lanseeraa kesäkiertueen. Kesäkiertueen ytimessä toimivat Jyväskylän eri oppilaitoksista koottu neljän hengen opiskelijatiimi. Kaksi kuukautta kestävä kiertue starttaa 15.6. Jyväskylässä. Kaikille avoin tilaisuus on klo 14-16 Jyväskylän kompassilla. Kompassilla on tarjolla hattaraa (säävarauksella), sekä mahdollisuus tutustua opiskelijatiimiin sekä kuulla tietoa Jyväskylän koulutusvaihtoehdoista.

Kesäkiertue kiertää Suomen merkittävimpiä kesätapahtumia ja jakaa tietoa Jyväskylästä ja Jyvässeudun koulutusvaihtoehdoista. Toisena teemana kesäkiertueella on haastattelujen kerääminen oppimisesta ja koulutuksesta. Tapahtumista ja tapahtumien läheisyydestä voit bongata meidän kiertuepakun. Tuomme tapahtumiin mukavaa ajanvietettä, hauskoja haasteita sekä iloista mieltä.

Seuraa kesäkiertueen etenemistä sosiaalisessa mediassa #studentjkl tunnuksella ja ota sosiaalisen median tilimme haltuun:

Facebook: EduFutura Jyväskylä

Instagram: @edufuturajkl

Twitter: @edufuturajkl

Blogia tulemme päivittelemään opiskelijatiimin voimin kesäkiertueen ajan. Blogissa seuraamme kesäkiertueen matkaa tapahtumassa toiseen, tutustumme paremmin opiskelijatiimiin ja nostamme esiin Jyväskylän koulutusvaihtoehtoja.

Nähdään kiertueella!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.