VALIKKO

#studentjkl

20.11.2017 21:43

JAMK tutuksi!

Perjantaina 10.11. Edufutura parkkeerasi Armi-pakunsa ensin JAMKin pihaan, ja jatkoi siitä toisen porukan kanssa yliopistolle Hakijan päivään! Jyväskylän ammattikorkeakoululla perjantai oli JAMK tutuksi -päivä, jolloin Edufuturan tiimi löytyi yrittäjyys-siivestä yhdessä esimerkiksi JES ry:n, Tiimiakatemian ja muutaman osuuskunnan kanssa.

Päivän tarkoitus oli kertoa toisen asteen opiskelijoille, opettajille ja muille mattimeikäläisille sekä maijamehiläisille, millainen paikka JAMK on ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa! Esittelyssä oli eri aloja, koulutusalajärjestöjä, kampuksia ja kaikki mitä kouluun hakemiseen ikinä liittyykään.

Parasta päivässä (ainakin näin esiintyjän näkökulmasta) oli näytelmä, joka esitteli JAMKin vaihtoehtoja yrittäjyyteen tutustumiseen! Ja niitä onkin paljon, joita näytelmän päähenkilö Jani-Petteri kävi välillä tuskaisenakin läpi näytelmän ajan. On eri alojen osuuskuntia: esimerkiksi rakennuspalveluiden Osuuskunta Jiiri, musiikkialan tuore KasiOsa Osk tai It-opiskelijoiden Osuuskunta DynamIT!

Osuuskuntien lisäksi useampikin erilainen kurssi löytyy vailla yrittäjähenkisyyttä. Esimerkiksi Unelmat ja inspiraatio -kurssilla etsitään sitä omaa juttua ja seuraava askel onkin esimekriksi NY Start Up -kurssi, jolla yritysideaa pääsee toden teolla kokeilemaan! Tämän linkin takaa löydät vielä enemmän kursseja teemaan liittyen!

Eikä edellä oltu lueteltu edes kaikkia mahdollisuuksia kohti yrittäjyyttä nimenomaan JAMKissa! Vielä yhden linkin laitan tähän, jos jäi vielä mietityttämään muut mahdollisuudet meidän ammattikorkeassa. Klikkaa tästä!

Sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun tutustumispäivien tarkoituksena oli tarkoitus kertoa Jyväskylän koulutustarjonnasta helposti yhden päivän aikana. Opiskelijat pääsivät siis yhdellä infopläjäyksellä tutustumaan siihen, minkälaista opintotarjontaa kotikaupungista Jyväskylästä löytyy. Välillä ruoho on vihreää myös sillä aidan omalla puolella! 😉

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.