VALIKKO

#studentjkl

30.11.2017 11:16

Järjestöjyyräilyn hyödyt ja haitat

Kello kiitää kuin Napakymppi Toy Storysta. Paljon on tekemistä, paljon on menoa. Erilaisia tilaisuuksia, tapahtumia, edustustehtäviä, kokouksia, palavereita, kanssakäymistä ja vuorovaikutusta sekä ajanhallintaa. Samalla pitäisi käydä koulua ja tehdä töitä EduFuturan viestintätiimissä. Haluan viettää aikaani myös kavereideni kanssa sekä käydä säännöllisesti kuntosalilla, parisuhdetta unohtamatta.

Mikä minä olen?

No järjestötoimija tietenkin!

Olen toiminut jo muutaman vuoden Jyväskylän Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn sekä restonomien koulutusalajärjestö MatkaRaTa ry:n hallituksessa, ja en malta millään lopettaa aktiiviuraani. Jalkani ovat jo niin syvällä järjestömullassa että alan jo pikkuhiljaa juurtumaan kiinni, varpaani ovat kuvainnollisesti vihreät ja minusta kasvaa lehtiä.

Miksikö teen näitä hommia? Syitä on monia. Pääsen vaikuttamaan ja ajamaan opiskelijoiden asemaa, taistelemaan kohti opiskelijoiden parempaa huomista. Järjestötoiminta on mukavaa sekä opettavaista. Kokemusta karttuu, verkostoitumisen hyödyt ovat konkretisoituneet ja olen samalla kasvanut henkisesti valtavan määrän. Olen päässyt johtamaan omaa tiimiäni, ja ensi vuonna tulen toimimaan esimiesasemassa opiskelijakunnassani. Kaikista näistä vuosista tulee varmasti olemaan hyötyä tulevaisuuttani ajatellen.

Ostin juuri elämäni ensimmäisen paperisen kalenterini! Se tulee olemaan kovassa käytössä vuonna 2018. Ajankäyttö sekä prioriteettien asettaminen tulevat olemaan isoimpia haasteita tulevalle vuodelle, koska opinnäytetyötäkin pitäisi aloitella. Hyvin paljon erilaisia muuttujia tulen saamaan vastaani tällä pelikentällä, mutta otan haasteen enemmän kuin mielelläni vastaan. Joudun karsimaan osan omasta vapaa-ajastani pois ja lisäämään tilalle ohjausta, tapahtumien organisointia sekä kärsivällisyyttä ja elämänhallintataitojen opettelua. Kaikesta selviää, kunhan asenne on rock ja muistat pyytää apua silloin kun sitä tarvitset.

Lepäämistä ei myöskään sovi jättää varjoon. Kun nuori opiskelija nukkuu, se on vähän niin kuin laittaisi rahaa pankkiin. Itse varmaan mouhoan jopa leposykkeeni lähelle kolmeasataa, sen verran jännittää tuleva vuosi.

Lähdenkin ensi vuoteen uhkapeleistäkin tutulla teemalla ”high risk, high reward.”

Ja hei, EduFuturan vekkuli sähköinen joulukalenteri pärähtää käyntiin huomenna, tsekatkaa mitä kaikkea siistiä sieltä löytyy! Joulukuu koittaa vihdoin!!!!!!!

Rakkain terveisin,

Tuomas/EduFutura

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.