VALIKKO

#studentjkl

22.12.2017 17:25

Joulu on jo ovella

Ilmassa leijuu juhlava aika.
Nurkissa raikaa laulujen taika.
Pöydät täytetään maittavin herkuin,
kaikkia muistetaan jouluisin terkuin.
Iloa, lämpöä, tuikkujen tunnelmaa,
tätä kaikkea joulu aikaan saa.

Jouluaatto on todellakin jo melkein ovella ja me EduFuturan-viestintätiimiläiset olemme valmistautuneet jouluun kukin tavallamme. Jokainen meistä viettää jouluaattoa hieman eri tavoin, mutta samoja piirteitä löytyy vääjäämättä paljon! Ainakin yhdessäolo ja suuret määrät ruokaa yhdistävät joulujamme. 😀 Keltään ei myöskään näytä puuttuvan joulumieltä, vaan pikemminkin päinvastoin. Tuntuu kuin kaikki olisivat hieman höpsähtäneet joulun taiasta.

Tiimimme Iiris kertoo ehdottomasti olevansa jouluihminen:

”On kaksi asiaa mitä odotan joka vuosi: ensin Kotkan Meripäiviä ja sitten joulua.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iiriksen mukaan joulu on parhaimmillaan, kun aattoaamuna saa riisipuuroa ja pääsee katsomaan Ylen joulukalenterin päätösjakson sekä jouluisen elokuvan Joulupukki ja noitarumpu. Joulusaunaa ja ilmassa leijailevaa tonttupölyä ei kuitenkaan pidä unohtaa, mutta tärkeintä Iiriksen joulussa ovat kuitenkin perhe, läheiset ja ruoka!

Iiriksen lemppari joulubiisi on Enkelikello. 👼🕚

”Olen semisti jouluihminen!”🎅

Tuomas viettää joulua aina perheen kanssa ja jouluperinteisiin kuuluvat joulusauna, lautapelejä, ”törkee määrä ruokaa” ja Lumiukko telkkarista. Tuomaksen joulussa parasta on  kuitenkin nähdä perheenjäseniä pitkästä aikaa.

Tuomaksen lemppari joulubiisi on Loirin Sydämeeni joulun teen.🎶

 

Itse olen jouluihminen henkeen ja vereen!✌💖✌

En kuitenkaan kehtaa aloittaa joululaulujen kuuntelemista ennen joulukuuta, vaikka lahjoja keräilenkin muiden mukaan aivan liiiian aikaisin.

Joulu on juhla johon haluan panostaa ja siksi aloitankin jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin. Joulun kuuluu näkyä isosti. Ostan lisää joulukoristeita ja muuta rekvisiittaa joka vuosi hieman lisää. Nautin joulupuuhasteluista tosissani ja täpinää riittää vaikka kuinka.

Parasta joulussa on kuitenkin perheen kanssa oleilu rennolla meiningillä ja tietysti jouluisella mielellä. Pelaamme yhdessä pelejä, käymme haudoilla, jaamme lahjat ja katsomme jouluisia elokuvia.❤

Lemppari joululaulu on ehdottomasti It’s beginning to look a lot like Christmas ja esittäjinä ei kelpaa muut kuin Michael Bublé tai Bing Crosby!🌌

 

”Joulussa parasta on se, että aikuisetkin saavat olla hetken hieman lapsenmielisiä ja lumoutua joulun taiasta.”

Sofia pitää itseään hyvin jouluihmisenä sille päälle sattuessaan, vaikka tänä vuonna jouluhyysääminen onkin jäänyt vähän vähemmälle. Aiemmin Sofia on viettänyt jouluja yhdessä perheensä kanssa maalla, mutta nykyään kaupungissa asuessaan joulun viettäminen on muuttunut pienimuotoisemmaksi. Tänä vuonna hänellä on kuitenkin tarkoituksenaan mennä ensimmäistä kertaa viettämään joulua anopin ja appiukon mökille, eikä Sofia omien sanojensa mukaan ”malta odottaa”. 😁❤

Sofian jouluperinteisiin kuuluvat joulusauna ja hautausmaalla käyminen, mutta joulua ei tule ellei ruokaa ole yllin kyllin tarjolla läpi illan ja yön. Hänen mukaansa joulua ei myöskään voi viettää yksin, koska joulu on rakkauden juhla.👫💕

Sofiasta parhain joululaulu on Varpunen jouluaamuna, sillä siihen liittyy todella kaunis tarina.🐦

 

”Olen kyllä jouluihminen, mutta myös aina myöhässä sen kanssa.”🤓

Ella laskee itsensä jouluihmiseksi, mutta myöntää havahtuvansa jouluun kunnolla aivan liian myöhään. Siksi ei lienekään ihme, että Ellaan voi törmätä vielä aattoa edeltävänä päivänä ravaamassa kaupasta toiseen.🏃🏃 Silloin lahjoja etsitään kuumeisesti!

Ella on tottunut viettämään joulua yhdessä perheen ja muiden sukulaisten kanssa ja kaikista parasta joulussa onkin yhdessäolo heidän kanssaan ilman kiireitä. Ellan ja varmasti monen muunkin jouluun kuuluu kuitenkin myös paljon ruokaa, joulusauna, lautapelejä ja rentoa oleilua.

Ellan lempi joulubiisi on Club For Five-Maa on niin kaunis.🎁

 

Julia kuvaa olevansa ”epäsäännöllisen säännöllisesti semijouluttavaihminen”, joka viettää joulua yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa.🍫🎄 Jouluun kuuluvat joulukirkko, joulukuusi, Lumiukko-elokuva sekä paljon paljon suklaata ja yöllä syömistä. Joulun Julialle tuovat seura ja jouluinen tunnelma.

Lemppari joulubiisi on Joulupuu on rakennettu, kuten kuvastakin varmaan huomaa:😂👍

Millakin on muiden EF-tiimiläisten tapaan jouluihminen ja hän rakastaa jouluista tunnelmaa, mikä tulee perheen kanssa olemisesta ja jouluisista asioista, kuten kynttilöistä ja jouluherkuista. Millalla on tapana katsoa siskon ja äidin kanssa Lumiukko-elokuva sekä käydä päiväsaunassa ennen kirkkoa ja ruokailua.⛪🍗

Millan lempi joululaulu on Michael Bublén Santa claus is coming to town.🎅💟

Ihanaa joulua kaikille, muistakaahan syödä hyvin!💖

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.