VALIKKO

#studentjkl

14.6.2018 14:55

Jutta – kesätiimin piristysruiske

kesätiimi edufutura jyväskylä, jutta

 

Edufutura Jyväskylän kesätiimi – Jutta Metsola

Opiskelijatarinani

Lukion jälkeen mietin pitkään kahden vaihtoehdon välillä, haenko opiskelemaan psykologiaa vai luokanopettajaksi. Mielenkiinto molempia opiskelualoja kohtaan oli suuri. Muistan, miten äitini ja veljeni kanssa listasimme plussat ja miinukset näiden vaihtoehtojen välillä. Listan ja oman intuition mukaan päätin hakea luokanopettajaksi. Se, että päädyin opiskelemaan juuri Jyväskylään oli itsellenikin yllättävä päätös. Olin kuullut hyvää Jyväskylästä, mutta en tiennyt kaupungista juuri mitään, enkä tuntenut sieltä entuudestaan ketään. Olen itse kotoisin Pöytyältä, Turun läheltä ja halusin olla rohkea ja lähteä kauemmas ”sukeltaa tuntemattomaan”, enkä ole tätä päätöstä katunut. On mahtavaa, miten uusi kaupunki alkoi tuntua kodilta ja sai tutustua uusiin upeisiin ihmisiin. Opintojen edetessä on vahvistunut se, että tämä ala tuntuu omalta.

Olen oppinut valtavasti uutta jo tähänastisen opiskelu-urani aikana (esimerkiksi miten flossataan). Parhaimmat opiskelumuistot liittyvät varmasti onnistuneisiin ryhmäprojekteihin ja harjoittelujaksoihin. Lisäksi parasta on ollut erilaiset opiskelijatapahtumat ja elinikäiset ystävät, mitä opiskelijaelämä on mahdollistanut.  Olen ollut todella vakuuttunut siitä, mitä Jyväskylä kaupunkina tarjoaa opiskelijalle ja miten edistyksellistä ja ammattitaitosta koulutus täällä on. Mielestäni EduFutura on yksi hyvä esimerkki siitä. Olen nyt toisen vuoden opiskelija ja opintovuosia minulla on vielä edessä kolme. Haaveilen vaihtoon lähdöstä tai harjoittelusta ulkomailla.

 

 

Fiilikset EduFutura-kesästä

Heti kun sain tietää kesätiimin pääsystä, aloin kuumeisesti odottamaan kesää. Minulla on todella innostuksen ja jännityksen sekainen fiilis. Eniten odotan kohtaamisia ihmisten kanssa ja sitä, miten paljon uutta opin tämä kesän aikana. Lisäksi odotan aurinkoisia päiviä, pakun tasaista kyytiä kohti tapahtumia ja kesätiimin yhteistä kesäfiilistä.

 

Kesälupaus

Lupaan kesän aikan tutustua mahdollisimman moneen uuteen ihmiseen sekä luoda positiivista kesäfiilistä ympärilleni.

 

Jutta

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.