VALIKKO

#studentjkl

11.4.2018 13:04

Kaksi viikkoa EduFuturan suureen spektaakkeliin #Täyskaatoon!

EduFuturan viestintätiimi on puurtanut viime kesän lopulta asti EduFuturan sosiaalisesta mediasta huolehtien ja oppilaitoksia sekä mitä erilaisempia opiskelijatapahtumia kiertäen. Pian meidän aikamme näissä hommissa kuitenkin päättyy, mutta sitä ennen pistetään oikein kunnon vappupirskeet pystyyn EduFuturan lopputapahtuman merkeissä!

Keskiviikkona 25.4.2018 EduFutura järjestää #Täyskaato-tapahtuman, joka on avoin ja ilmainen aivan kaikille Jyväskylän toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille, ja vallan mainio vaihtoehtoinen tapa viettää vappua. Nimensä mukaisesti tapahtumassa päästään revittelemään vapun tunnelmissa, kun kulunut lukuvuosi keilataan kumoon ja jätetään hymyssä suin taakse.

Kerää kasaan keilausjoukkue ja ilmoita teidät mukaan keilaukseen, vielä kun vapaita vuoroja on jäljellä! Vaikka keilaus on jo itsessään huisin mahtavaa ajanvietettä, varsinkin kun se on ilmaista, ei tapahtumamme kuitenkaan rajoitu pelkkään palloiluun! Keilauksen ohella Hollywood Bowlingissa on mahdollista pelata mm. biljardia ja curlingia, ilman erillistä ilmoittautumista, eikä ilta olisi kerrassaan mikään spektaakkeli ilman loppuhuipennusta: Nikke Ankara esiintyy vain ja ainoastaan meille ihanille opiskelijoille Bra²:ssa! Eikä siinä vielä kaikki, saat lisäksi myös veitsisarjan! Ei vaineskaan, mutta kaikki tapahtumaan osallistujat ovat myös mukana SuomiPop-festareiden lippujen arvonnassa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Niinpä, mutta kaiken tämän teille mahdollistavat EduFutura Jyväskylä, Hollywood Bowling ja Bra².

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, ja se on myöskin päihteetön. Täysin ilmaisena se sopii ihan jokaiselle opiskelijalle ja on hauska ja erilainen lisä vappuviikon muuhun tapahtumatarjontaan. Ei siis ole olemassa yhtään hyvää syytä, miksi et tulisi paikalle nauttimaan kavereiden kanssa pelailusta, kuuntelemaan mahtimusaa ja törmäämään muiden oppilaitosten opiskelijoihin! 😉

Tekemistä tapahtuman järjestämisessä on ollut paljon, ja nämä viimeiset viikot tulevat varmasti olemaan kiireisiä ja häsellystä täynnä. Vielä pitää huolehtia koristeluista, markkinoinnista, tilata julisteita ynnä muuta materiaalia, päivittää ilmoittautumislomaketta ja vahvistaa ilmoittautumiset, sopia yksityiskohdista yhteistyökumppanien kanssa, hommata palkintoja yhtä ohjelmanumeroa varten ja niin edelleen. Huh. Töitä on vaikka muille jakaa, mutta onneksi tämä on niin kivaa että työmäärä ei edes haittaa!

Tarkemmat infot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet keilaukseen löydät meidän Facebook-tapahtumasta:  https://www.facebook.com/events/1297467817023211/. Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa (@edufuturajkl) pääset myös mm. kurkkaamaan kulissien taakse, miten tapahtuman järjestäminen tiimiläisiltä edistyy! Nähdään tapahtumassa!

-Sofia

P.S. EduFutura ei siis suinkaan ole lopettamassa, pian on vain aika laskea EduFuturan viestintä ja rakas Armimme uuden opiskelijatiimin hoiviin. 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.