VALIKKO

#studentjkl

20.8.2017 19:24

Kesäkiertue 2017 – mitä jäi mieleen?

Mikä kesä takana! EduFutura Jyväskylän kesäkiertue 2017 sai päätöksensä Helsingissä, Flowssa. On siis aika hieman palata kesäfiiliksiin ja pohtia mitä kaikkea kiertueesta on jäänyt mieleen?

Kohtaamiset

Ihan ensimmäiseksi haluan nostaa esille kaikki huikeat ihmiset, joita olemme kesän aikana kohdanneet. Kaikki te, jotka olette seuranneet meidän matkaa SOME:n kautta. Ja kaikki te, jotka olette ottaneet osaa kirjaprojektiimme ja suostuneet haastateltaviksi jakamaan omia ajatuksiaan koulutuksen uudistamisesta. Kiitos kuuluu teille! Teidän avullamme kiertueestamme on tullut unohtumaton kokemus.

Armi-auto

Eikä kiertuetta ilman autoa. Auto ristittiin kiertueen aikana Armiksi ja Armi kuljetti meitä luotettavasti pitkin Suomen teitä. Mitä nyt pelkääjän puolen ovenkahva jäi Kalevan kisoissa käteen, jonka jälkeen ovi availtiin aina ikkuna auki rullaamalla auton ulkopuolelta, mutta nämä on näitä onnistuneen kiertueen merkkejä.

Suomen monet paikkakunnat ja tapahtumat

Majoitukset ovat tarjonneet mitä ihanimpia kokemuksia kesän aikana. Yhdessä majoituksessa pääsimme saunomaan ja uimaan koskessa sekä pelaamaan korttia. Ehdittiinpä me jopa paistamaan vaahtokarkkeja. Toisessa majapaikassa oli piano ja kolmannessa viulu, joka innosti yhden jos toisenkin soittamaan. Lisäksi kiertueen aikana on laulettu Ukulelen säestyksellä. Erään majoituksen pihasta löytyi metsämansikoita, joita sitten poimittiin iltapalaksi.

Mieleen on myös jäänyt ne enemmän tai vähemmän väsyneet hetket jolloin naurettiin opiskelijatiimin kesken vatsalihakset kipeinä huonoille inside-jutuille, joita kertyi runsaasti kesän aikana!

 Kaustisen Folk Music Festivalilta mieleen jäi taitavat kansantanssiesitykset ja upean joiku-esitys.

Pori Jazzeille ei edes pieni sade laskenut tunnelmaa, vaan iloisin mielin kierrettiin alueella.

Ilosaarirockissa aurinkoa riitti, ja potkukelkka kulki sulavasti hiekkarannalla (melkein ainakin).

Hyvää fiilistä Oulun Qstock -festareilla.

Neste Rally Jyväskylän huoltoparkin vauhdin huumaa.

Virtual reality -lasit aiheuttivat ihmetystä ja iloa ohikulkijoiden keskuudessa. Tiesitkö muuten, että Kalevan Kisat järjestetään ensi vuonna Jyväskylässä?

Suomi Areenalla edustettiin koko tiimin voimin ja päästiin kertomaan mistä EduFutura Jyväskylän kesäkiertueessa on kyse.

 

Yksi upea kesäkiertue takana – mitä seuraavaksi? EduFutura Jyväskylän SOME-viestinnästä ja tapahtumissa kiertämisestä kopin ottavat viestintätiimi. Viestintätiimi koostuu seitsemästä EduFutura Jyväskylän oppilaitosten opiskelijoista ja tulette varmasti kuulemaan heistä myös jatkossa täällä blogin puolella!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.