VALIKKO

#studentjkl

9.7.2018 14:54

Kesäkiertue – Häyrylänranta Pop

 

 

Viime keskiviikkona vierailimme ihanan tunnelmallisessa Häyrylänranta Popissa Konnevedellä. Kesätiimin fiilikset tapahtumasta oli vain positiivisia. Tapahtuma oli pieni, mutta lämminhenkisempi. Festari sisälsi paljon hyväntuulisia ihmisiä, hymyä, hyviä keskusteluita ja musiikkia kauniissa Häyrylänrannassa.

 

 

Tapahtumassa kesätiimi teki festarilookeja glittereillä ja UV-maaleilla. Festarilookin luominen osoittautuikin menestykseksi. Lookin luomisen lomassa oli helppo keskustella ja saimmekin paljon mielenkiintoisia keskusteluita käytyä.  Lisäksi tiimi keräsi podcastia yleisöltä siitä, mitä tulee ensimmäisenä mieleen Jyväskylästä. Mielenkiintoinen podcast siis tulossa, joka julkaistaan lähiaikoina. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat niin festarilookin kuin podcastin luomiseen.

 

 

 

Esiintyjinä tapahtumassa oli HesaÄijä ja Janne Ordén sekä Elastinen. Esiintyjät saivat yleisön tanssimaan ja nauttimaan kesäillasta todella onnistuneesti. Keikoilla yleisön seassa näkyi paljon kesätiimin tekemiä festarilookeja. Myös tiimi pääsi nauttimaan keikoista.  Ja mitä parasta, keikan jälkeen kesätiimi sai Elastisen kanssa yhteiskuvan.

 

Kuvat Sofia Svensk

 

Ilta oli todella onnistunut ja saimme kokea unohtumattomia hetkiä Häyrylänrannassa. Väsynyt, mutta onnellinen kesätiimi lähti ajamaan kotia kohti kauniissa auringonlaskussa.

 

– Jutta

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.