VALIKKO

#studentjkl

16.6.2017 16:35

Kesäkiertue on lähtenyt matkaan!

Millainen tohinapäivä lanseerauspäivästä tulikaan! Vielä kuulumiset eiliseltä.

Aamuun kuului kutsuvierastilaisuus kahvila Muistossa. Kesäkiertueen tiimiläiset esittelivät itsensä ja kesän kiertueen. Puheenvuorossaan Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto toivotti kesäkiertuelaisille hyvää matkaa! Kesäkiertue otettiin innostuinen ja iloisin mielin vastaan.

Kesäkiertueen opiskelijatiimi Yle Jyväskylän haastattelussa

Yle Jyväskylä nappasi tiimiläiset haastatteluun heti lanseeraustilaisuuden päätteeksi. Ehkä saatoitkin bongata heidät eilisisistä paikallisuutisista fiilistelemästä tulevaa kesäduunia. Myöhemmin päivällä koko opiskelijatiimi kävi Radio Kompassilla haastattelussa.

Iltapäivällä oli kaikille avoin tilaisuus Kompassilla. Kompassille saatiin myös viime hetken huollossa ollut kiertuepaku katseiden kerääjäksi. EduFutura Jyväskylä sponsoroi halukkaille ohikulkijoille hattarat.

Aurinkoinen kesäpäivä lanseerauspäiväksi oli juuri sitä, mitä toivoa saattoi ja onneksi se saatiin! Iloisella mielellä voidaan tästä lähteä kiertueelle. Ensimmäisenä kohteena on Lappeenranta. Kurkkaahan alta olevalta videolta fiilistelyä kiertueen alkamisesta ja seuraa kiertuetta somessa #studentjkl.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.