VALIKKO

#studentjkl

21.6.2017 15:00

Kesäkiertue Lappeenrannassa

Viime viikonloppuna EduFutura Jyväskylän kesäkiertue lähti Lappeenrantaan. Kahden päivän ajan EduFutura Jyväskylä näkyi Lappeenrannassa kauppatorilla, satamassa ja Lappeefestillä.

Kauppatorilla järjestettiin mölkkykisaa, kuultiin ukulelea ja päästiin testaamaan jopa virtuaalitodellisuuslaseja.

Lappeenrannassa järjestettiin ensimmäistä kertaa Lappeefest aivan kaupungin keskustassa. Festivaali kesti itsessään neljä päivää, mutta opiskelijatiimin aikatauluun kuului vain perjantai ja lauantai. Näiden kahden päivän aikana kuultiin mm. Apulanta, Virve Rosti Freeman ja Menneisyyden vangit, Dark Ride Brothers ja JVG sekä monia muita. Edes pieni sadekuuro JVG:n keikan aikana ei menoa haitannut.

Perjantaina Lappeenrannan satamassa esiintyi myös Puolustusvoimien Suomi 100-kesäkiertue. Opiskelijatiimi kävi illalla kuuntelemassa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Show Bandin huikean musikaalisen ilotulituksen.

Tämän kaiken llisäksi opiskelijatiimi tutustui Lappeenrantaan. Mitä olisi Lappeenrannan reissu ilman vetyä. Opiskelijatiimimme kävi testaamassa ja hyväksi toteamassa paikallisen herkun kauppatorilla Tiinan tuvassa.

Mikä atomi tai vety?

Atomi on lihapiirakka munalla tai kinkulla.

Vety on lihapiirakka munalla ja kinkulla.

Tiesitkö myös, että Lappeenrannasta löytyy Suomen suurin hiekkalinna, jonka rakentamiseen kuluu yli kolme miljoonaa kiloa hiekkaa. Tänä vuonna hiekkalinnan suunnittelussa on käytetty Suomi 200 teemaa, ja Suomi on viety 2100-luvulle. Miltä näyttää tulevaisuuden maalivahdit tai tulevaisuuden kodit, näitä kaikkia pääsee ihailemaan aina elokuun loppuun asti.

Kiitos Lappeenranta!

Seuraavaksi meidät löytää lauantaina 24.6. Himokselta. Kurkista koko kiertueen aikataulu täältä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.