VALIKKO

#studentjkl

2.7.2018 11:24

Kesätiimin vinkit festareille

Kesätiimin kesä on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Kesätiimi on kuluneiden kolmen viikon aikana keskittynyt suunnitteluun, ensimmäisten opiskelija tarinoiden keräämiseen, summer bucket listin tehtävien toteuttamiseen ja somettamiseen. Kohta on aika aloittaa kesäkiertue todenteolla ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Siitä innoittautuneena kesätiimi kokosi parhaat vinkit festareille. Vinkkejä voi hyödyntää myös muissa kesätapahtumissa.

 

 

Hoida liput ja majoitus ajoissa kuntoon

 

Liput ja majoitukset kannattaa hoitaa ajoissa kuntoon. Tänä vuonna monet festariliput lähenee loppua jo ennen tapahtumaa ja majoituksia voi olla hankala saada, mitä lähemmäs tapahtuman alkua päästään. Monilta festareilta löytyy myös leirintäalueita, joissa voi päästä todelliseen festaritunnelmaan nukkumalla teltassa ja tutustumalla telttanaapureihin. Telttamajoitus on myös halpa vaihtoehto. Jos olet kuitenkin mukavuudenhaluinen, hotelli tai vaikka Airbnb kämppä on oiva vaihtoehto.

 

Suunnittele festariasu

 

Festariasua pohtiessa kannattaa irroitella ja iloitella, mutta muistaa myös käytännöllisyys. Tiimiasut, kukkapannat, hapsut, tennissukat, glitteri ja letit kuuluvat festareille. Voit hyödyntää niitä tai sitten keksiä jotain aivan omaa. Sään mukautuminen pukeutuminen takaa kuitenkin mukavan festarikokemuksen.

 

Pakkaa laukkuun ainakin nämä

 

Festareille kannattaa pakata järkevästi. Kun asun valitsee etukäteen ei tarvitse koko vaatekaappia kantaa mukana. Lisäksi festarirepusta kannattaa löytyä ainakin vesipullo ja laastareita, sillä nesteytys on tärkeää, ettei huono olo yllätä kesken festareiden ja laastarit on pelastus pienen haavan tai hiertymän yllättäessä. Lisäksi protip on kantaa mukana vessapaperia, sillä useimmiten se on bajamajoista loppu. Käsidesi on myös oiva valinta, jotta on terveenä vielä festareiden jälkeenkin. Kuvamuistojen takaamiseksi on hyvä ottaa mukaan myös Powerbank-varavirtalähde, jotta puhelimesta ei pääse virta loppumaan.

 

Pidä huolta kavereista

 

Festarikokemukset on parasta, kun ne jakaa kavereiden kanssa. Sopikaa etukäteen paikka missä tavataan, jos osa kavereista suuntaa tiensä hetkeksi muualle. Ketään ei tule jättää yksin. Tutustu festareilla uusiin ihmisiin ja pidä huolta ja käyttäydy hyvin myös muuta festarikansaa kohtaan. Hyvä käytös tarttuu!

 

Älä unohda Festarimieltä

 

Festareille kannattaa asennoitua oikein ja rennoin mielin. Kokemuksesta voi tulla hauska vaikka joutuisikin vähän jonottelemaan tai suomen kesä ei näyttäisikään sitä parasta puoltaan sään suhteet. Se kuuluu festareihin. Kun varustautuu oikein ja nappaa hyvän mielen, niistä selviytyy varmasti. Muista nauttia ja tanssia jalat hapoille! Levätä ehtii sitten festareiden jälkeen. 

 

 

Nautitaan kesästä ja suomen ihanista festareista! Jos kuitenkaan tie ei vie tänä kesänä festareille, on myös paljon muita mukavia ja kesäisiä tapahtumia. Kesätiimi järjestää ensi viikolla rantasauna-tapahtuman Tuomiojärven rannalla. Käy lukemassa lisätiedot tapahtumasta ja osallistu kanssamme viettämään mukavaa kesäiltaa saunoen ja polskien. 

 

-Jutta

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.