VALIKKO

#studentjkl

29.6.2017 14:57

Opiskelijatiimi esittäytyy – Hilma

Opiskelijatiimi häärää tämän kesän EduFutura Jyväskylän kesäkiertueella, päivitämme somea ja näymme festareilla. Mutta keitä opiskelijatiimin jäsenet oikein ovat? Käymme tulevissa postauksessa läpi opiskelijatiimin jäsenet.

Kerro lyhyesti kuka olet ja mistä tulet? 

Moi, olen Hilma Ojanen! 22-vuotias, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija JAMKilta. Olen kotoisin Salon seudulta, ja tämä kotiseutu kuuluu kuulemma yhä puheessa. Lukio-aikana olen ollut vuoden Jenkeissä, tarkemmin Texasissa. Toisen kerran vaihdossa olin nyt ammattikorkeakoulu-opintojen aikana ja vietin viime kevätlukukauden Ranskassa.

Mitä Jyväskylä merkitsee sinulle?

Jyväskylään opiskelemaan olen päätynyt hieman sattuman kautta, ja onneksi olen. Näiden kolmen vuoden aikana olen tykästynyt Jyväskylään aivan hurjasti, ja siitä on tullut mulle koti!  Jyväskylä on opiskelukaupunkina ollut minulle paras vaihtoehto, vaikka matkaa minun kotipaikkakunnalle onkin reilut 350 kilometriä. Jyväskylässä parasta ovat lyhyet välimatkat keskustassa, upeat ulkoilumahdollisuudet ja kaupungin hyvä ilmapiiri.

Miten päädyit EduFuturan kesäkiertueelle?

EduFutura Jyväskylän kesäkiertueelle päädyin töihin, kun huomasin viime keväänä ilmoituksen kesäkiertueen rekrystä Facebookista. Kuvasin elämäni ensimmäisen hakuvideon, joka toi kutsun haastatteluun ja lopulta töihin.

Olen kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä, sosiaalisesta mediasta markkinoinnin tukena sekä erilaisista viestinnän ja hallinnon tehtävistä. Kesäkiertueen suunnittelun ja toteutuksen eri tehtävät vastaavat todella hyvin mun omia kiinnostuksen kohteita. Suurena plussana vielä hyvä festarimusa!

MItä tavoitteita sinulla on kesäkiertueelle?

Kuten tuli jo mainittua, olen pariin otteeseen opiskellut ulkomailla itse ja joka kerta saanut kuulla, kuinka maailmallakin Suomi tunnetaan hyvästä koulutuksestaan. Mun tavoitteena kesäkiertueella on saada mahdollisimman monelle vastaantulijalle mieleen ajatus siitä, kuinka paljon mahdollisuuksia opiskelu avaa ja kuinka monia eri tapoja on opiskella – ja ennen kaikkea haluan kuulla ohikulkijoiden kokemuksia oppimisesta!

Tämän kesäkiertueen mä vietän aikaa kameran takana ja toivottavasti myös kehitystä valokuvaajana tapahtuu. Lisäksi huolehdin, että kiertueen kuulumiset päivittyy myös blogin puolelle. Ja totta kai minut löytää myös ständiltä ja meidän somepäivityksien taustalta. Minut saa tulla ständille haastamaan hulavanteen pyörityskisaan (vielä ei ole taso kovin korkea), mutta loppukesästä aion olla jo huippuhyvä hulavanteen pyörityksessä.

Mistä sinut löytää vapaa-ajalla?

Tässä tulikin jo hieman mainittua, että valokuvailemasta mut voi löytää Tuomijärven lenkkipoluilta tai Tourulan luontopolulta. Lisäksi vietän vapaa-aikaani mökillä, jossa on tällä hetkellä menossa remontti ja olen päässyt siellä hieman itsekin kokeilemaan omia remppakykyjäni. Kun haluan todella rauhoittua, suuntaan ilmajooga-tunnille. Matkustettua tulee niin Suomessa kuin ulkomaillakin aina tilaisuuden tullen.

10 sattumanvaraista

Minkä supervoiman haluaisit? Kaikkia siistejä kykyjä ois varmaan vaikka kuinka paljon, mut kyl mä päädyn näkömättömyyteen.

Jos voisit kenen tahansa kanssa viettää illallisen, kenen kanssa viettäisit sen? Näitä ois niin monta julkisuuden henkilöitä ja mulle tärkeitä ihmisiä, mut kyllä mä päädyn Michelle Obamaan.

Mikä on lempipuurosi? Mannapuuro (jota lapsena kutsuin suoraksi puuroksi)

Minkä taidon haluaisit osata? Tosi paha niitä on niin monia, mut ois kiva osata kalligrafiaa eli tosi nätin tekstaustyylin. Hiukan olen tätä taitoa joskus jo harjoitellutkin.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? Suoraan sanottuna en osaa yhtään sanoa, mut näin nopeasti niin varmaan mun oma lemppari eli mangusti, tarkennettuna vielä nelisormimangusti.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa? Ostaisin asunnon ja sisustaisin sen just omaan makuun sopivaksi. Lisäksi varmaan haluaisin lähteä läheisten ihmisten kanssa jonnekin reissuun.

Mikä on lempijätskisi? Minttu Puffet

Mikä on lempiäänesi? Sateen ropina katto- tai ikkunapeltiä vasten

Mikä on lempipaikkasi Jyväskylässä? Tourulan luontopolku

Mikä on paras koulumuistosi? Hyviä koulumuistoja löytyy monia, ja niistä on hankala valita parasta. Yksi mieleenpainuvimmista on ala-asteelta. Pääsimme tuolloin muutaman muun luokkalaisen kanssa tutustumaan paikallislehden toimitukseen, koska teimme itse lehteä koululle. Siinä mieleen jäi parhaiten juuri se tavallisesta poikkeava koulupäivä.

Nähdään kiertueella!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.