VALIKKO

#studentjkl

30.6.2017 15:30

Opiskelijatiimi esittäytyy – Mimmi

Opiskelijatiimin esittelyt jatkuvat. Seuraavaksi meille esittäytyy Mimmi!

Kerro lyhyesti kuka olet ja mistä tulet? 

Moi, mä oon Mimmi. Oikealta nimeltäni oon Wilhelmiina, mutta pienestä asti mua on kutsuttu Mimmiksi. Oon 20-vuotias kauneudenhoitoalan opiskelija, ja ens talvena valmistun kosmetologiksi. Oon kotoisin Keski-Suomesta, mutta asunut myös Pohjois-Suomessa ja ulkomailla. Mulla on yhdeksän sisarusta, joten jo pienestä pitäen oon oppinut tiimi-pelaajaksi!

Mitä Jyväskylä merkitsee sinulle?

Kotiseutua. Ala-aste iän oon asunut Muuramessa, Korpilahdella ja Laukaassa, eli pienemmissä kunnissa Jyväskylän ympärillä. Nyt viimevuodet ihan Jyvsäkylän keskustassa. Minne tahansa lähden, niin kyllä Jyväskylä on mun koti.

Miten päädyit EduFuturan kesäkiertueelle?

Kuulin tutulta että EduFutura järjestää kesäkiertueen johon palkataan opiskelijatiimi. Innostuin ideasta heti ja tiesin että olisin hyvä jäsen tiimiin. Mulla ei vielä varsinaisia kesätöitä ollut, niin päätin hakea ja tässä sitä ollaan.

Mitä tavoitteita sinulla on kesäkiertueelle?

Tietysti tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia Suomen kesästä, sekä oppia Joonaksen kanssa musisoimaan ukulelen ja laulun merkeissä! Mutta jos vakavasti ajatellaan, niin pidän tärkeimpänä tavoitteena saada viesti meidän mahtavasta opiskelu-kaupungista Jyväskylästä leviämään ympäri Suomea.

Mistä sut löytää vapaa-ajalla?

Tää onkin hyvä kysymys.. Säännöllisiä harrastuksia mulla ei oo, mutta näin kesäisin mut löytää flyboardailun parista. Suomeksi sanottuna se on vesiurheilulaji nimeltään ”suihkulautailu”. Tänä kesänä pyrin myös SUP-lautailemaan tuossa Jyväsjärvellä mahdollisimman usein. Valehtelisin jos en kertois aikaa kuluvan myös YouTube-videoiden ja sarjojen parissa.

10 sattumanvaraista

Minkä supervoiman haluaisit?  Haluaisin ehdottomasti osata lentää! Haaveillen aina katon kun linnut lentelee, oon kateelinen niistä maisemista ja siitä että ne voi vaan lentää minne haluaa. Ensimmäisenä lentäisin jonnekin lämpöseen!

Jos voisit kenen tahansa kanssa viettää illallisen, kenen kanssa viettäisit sen? Hmm.. Luulin että tää olis mulle helppo mutta ei.. Vaikka kuinka tekis mieli valita esim. Bruno Mars (koska hei, kuka nyt ei illallistais Bruno Marsin kanssa jos sais tilaisuuden!?) niin kuitenkin päätyisin Äiti Teresaan tai Nelson Mandelaan ihan vain sen takia että haluaisin päästä keskustelemaan heidän kanssaan ja ottaa oppia heiltä.

Mikä on lempipuurosi? Tää on meidän kesätiimin perinteinen jäänmurtaja puheenaihe! Mä en oo ikinä oikein tykännyt puuroista. Se on se mitä siihen puuron päälle laittaa mikä ratkaisee. Tuoreet marjat tai Mummin tekemä raparperi-mansikkasoppa kruunaa puuron kun puuron.

Minkä taidon haluaisit osata? Olis siisti osata laulaa tai soittaa pianoa upeasti. Surffaus on kuitenkin semmonen asia mitä en oo vielä päässyt kokeilemaan mutta oon aina halunnut sen oppia, joten vieköön se voiton tällä kertaa!

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?  Flamingo. Koska haluaisin osata lentää, ja flamingot on kauniita.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa? Rakastan matkustamista ja uuden kokemista. Isolla summalla rahaa tahtoisin kuitenkin tehdä myös jotakin hyvää, joten todennäköisesti matkustaisin jonnekin kehitysmaahan hyväntekeväisyys hommiin.

Mikä on lempijäätelösi? Sorbetit ja mehujäät ennen jätskiä!

Mikä on lempiäänesi? Luonnonäänet, erityisesti se kun aallot lyö rantaan.

Mikä on lempipaikkasi Jyväskylässä? Jyväsjärven keskellä kun sinne menee esim SUP-laudalla kauniina kesäpäivänä. Sieltä näkee koko kaupungin ja on veden ympäröimänä. Parempaa ei tähän hätään tuu mieleen.

Mikä on paras koulumuistosi? Korpilahdella Saakosken kyläkoulussa kävin ala-astetta. Siellä oli ihana pienen koulun meininki yhdysluokkineen. Jäädytettiin ite luistelukenttä, tai mentiin järven jäälle luistelemaan. Parhaimpina muistoina on jäänyt mieleen pilkki- ja onkikisat sekä laskijaisrieha tikkupullineen. Parasta näistä koulumuistoista teki tietysti myös opettajat. Terveisiä Jussille ja Tainalle! <3

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.