VALIKKO

#studentjkl

6.7.2017 09:59

Päivä Konnevedellä

EduFutura Jyväskylän kesäkiertuetiimi saapui Konnevedelle. Konnevedellä tutustuimme Jyväskylän yliopiston Konneveden tutkimusasemaan ja kävimme Häyrylänranta Pop & Bluessa.

Konneveden tutkimusasema

Kansainvälistä huippututkimusta rennossa ilmapiirissä. Bio- ja ympäristötieteiden laitoksen Konneveden tutkimusasema toimii korkeatasoisena biologisen tutkimuksen tukikohtana ja on kuuluisa kokeellisesta evoluutio- ja käyttäytymisekologian alan tutkimuksestaan niin nisäkkäillä, linnuilla, selkärangattomilla kuin kaloilla.

Jyväskylän yliopiston alla toimivasta tutkimusasemasta löytyy työskentely- ja opetustilojen lisäksi myös majoitusta. Lisäksi tutkimusaseman pihalta löytyy ystävälliset lampaat, jotka rakastavat rapsutuksia.

Konneveden tutkimusasema: https://www.jyu.fi/bioenv/konnevesi

Häyrylänranta Pop & Blues

Konneveden kesätapahtuma, joka kerää paikkakuntalaiset, kesämökkiläiset ja lähiseudun ihmiset yhteen. Tapahtuman toinen päivä on pop-päivä ja toinen blues-päivä. Opiskelijatiimi oli paikalla heti ensimmäisenä pop-päivänä.

Valitettavasti Ellinoora oli sairastunut, mutta onneksi lyhyellä varoitusajalla oli saatu Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit esiintymään Ellinooran tilalla. Todellinen päivän sankariteko! Elias Kaskisen ja Päivän Sankarien lisäksi yleisöä tanssitti Mikael Gabriel. Edes pilvinen ja hieman viileä Suomen kesäsää eivät latistaneet tunnelmaa. Myös kiertuepakulla riitti porukkaa pelailemassa mm. änäriä ja mölkkyä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.