VALIKKO

#studentjkl

25.7.2018 11:31

Poriseva SuomiAreena

Viime viikolla olimme SuomiAreena tapahtumassa maanantaista keskiviikkoon. Kolme päivää kului enimmäkseen ständillä ihmisten kanssa keskustellen. Meidän ständillä oli mahdollisuus testata oma tietämys Jyväskylästä osallistumalla Jyväskylä aiheiseen tietovisaan. Ihmiset osallistuivat innokkaasti kisaan mukaan, vaikka Jyväskylä ei niin tuttu kaupunki olisikaan ollut. Tietovisan yhteydessä oli helppo keskustella ihmisten kanssa Jyväskylästä ja sen tarjoamista opiskelumahdollisuuksista, sillä kysymykset olivat suurin osa opiskeluun liittyviä. Uskon, että moni sai kuulla myös jotain uutta Jyväskylästä. Sää Porissa oli joka päivä hyvin helteinen. Oma ständi-telttamme taisi välillä olla yhtä kuuma, kuin rantasauna tapahtumamme sauna. Reissusta mieleen jäikin mieleen hikiset kasvot, mutta myös viilentävä jäätelö. No, sitä se kesä on. 

 

Helteisen työpäivän jälkeen oli kiva pulahtaa viileään meriveteen Yyterissä.

 

SuomiAreena on kaikin puolin mielenkiintoinen ja puhutteleva tapahtuma.  Ständeilyn lisäksi pääsimme osallistumaan torivarttiin, jossa minä, Ella ja Tommi päästiin kertomaan omista opiskelutarinoistamme sekä jakamaan fiiliksiä Jyväskylästä mahtavana opiskelukaupunkina.  Torivartissa oli nähtävänä myös improvisaatioteatteria Kaisa Kokon ja Marianne Räsäsen johdolla. Lisäksi professori Jouni Välijärvi kertoi mietteitään elinikäisestä oppimisesta. Torivartissa esiintyminen oli tosi jännittävä ja siisti juttu, joka ei varmasti keneltäkään hevillä unohdu. 

MTV3-lavalla torivartissa

 

Saimme siis kokea paljon SuomiAreena tapahtumassa ja uskomme, että tapahtumassa oli varmasti paljon mielenkiintoisia juttuja, joihin kaikkiin emme itse kerinneet. On hienoa, että Suomessa järjestetään kyseinen tapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen keskustelemaan tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Kesätiimi nautti reissusta, Porista, keskusteluista, helteistä, aurinkoisista ihmistä ja visailusta täysillä.

 

– Jutta 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.