VALIKKO

#studentjkl

3.7.2017 20:00

Provinssin auringon alla – kesäkiertue Seinäjoella

Viime viikon lopulla EduFutura Jyväskylän kesäkiertue suuntasi Seinäjoelle. Tässä pieni katsaus loppuviikon päiviin. Päivät kuluivat Seinäjoen keskustassa kiertäen ja torilla ständiä pitäen. Iltaisin jalkauduimme Provinssin festarikävijöiden joukkoon. Ja kyllä paikallisia ja festarikävijöitä hellittiinkiin,  aurinko porotti kirkkaasti taivaalta ja sadepäiviltä vältyttiin. Ei olisi parempia kelejä voinut toivoa!

 

Matkalla Seinäjoelle pysähdyimme Tuurin kyläkaupalla ja pistettiin pieni skaba opiskelijatiimin kesken pystyyn. Kuka löytää 10 minuutissa kaupan randomeimman esineen. Miten sitten kävikään? Video kisasta löytyy Facebookin puolelta – EduFutura Jyväskylä. Suora linkki videoon on tässä.  Myös jatkossa tempauksia on luvassa, eli mikäli et jo seuraa meitä somessa nyt on hyvä aika laittaa meidän some-kanavat seurantaan!

EduFutura Jyväskylä somessa

FB: EduFutura Jyväskylä

IG: edufuturajkl

Twitter: edufuturajkl

Kirjaprojekti edistyy

Kesäkiertueen aikana keräämme myös haastatteluja tulevaa koulutukseen keskittävää kirjaa silmällä pitäen. Kirjaan on tarkoitus kerätä ihmisten ajatuksia oppimisesta ja koulutuksesta. Haastattelemme vastaantulijoita kuin myös asiantuntijoita, jotta saamme mahdollisimman laajan ja monipuolisen lopputuloksen.

Myös Seinäjoelta saimme paljon uusia ajatuksia opiskelun tulevaisuudesta ja sen kehittämisestä. Kuinka mukava onkaan kuulla ihmisten ajatuksia ja kokemuksia koulutuksesta ja sen merkityksestä. Alamme olla kaikki aika fiiliksissä tulevasta kirjasta!

Lisäksi pääsimme tosiaan iltaisin fiilistelemään upeita festareita 65 000 muun festarikävijän kanssa. Provinssin upeat puitteet ja hymyilevät festarikävijät tekivät näistä festareista kyllä unohtumattoman kokemuksen. Loistava esiintyjäkattaus ei jättänyt ketään kylmäksi ja Ultra Bran paluukeikka kokosi koko festarikansan yhteislauluun.

Kiitos Seinäjoki! Kiitos Provinssi!

Seuraavaksi kesäkiertue suuntaa Konnevedelle 5.7. Siellä nähdään!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.