VALIKKO

#studentjkl

22.7.2017 11:30

Vauhtia ja iloa Kalevan Kisoissa

Kesäkiertue on jo ylittänyt puolivälin ja ollaan palattu Seinäjoelle. Tällä kertaa tapahtumana on neljä päivää kestävät Kalevan Kisat. Me oltiin kaksi päivää kisatorilla. Tutustu alla olevaan kuvakoosteeseen meidän kisatunnelmista.

Järjestettiin kisatorilla pientä ohjelmaa kisavieraille mm. pallonheittoa, hulavanteen pyöritystä, ilmasohvilla lepäilyä ja virtual reality laseilla pelailua. Tutustumaan tuli niin lapsia kuin aikuisiakin ja usealle lapselle pisteestämme muodostui jopa jonkinlainen kohtaamispiste.

Me halutaan tuoda iloa ohikulkijoille ja täällä se todellakin onnistui ja vauhtia ja iloa riitti. Oli kiva tutustua teihin kaikkiin! 

 

Kalevan Kisat 2018

Jos et tänä vuonna ehtinyt tai päässyt Kalevan Kisoihin meillä on iloisia uutisia ainakin Keski-Suomen asukkaille. Ensi vuonna Kalevan Kisat järjestetään JYVÄSKYLÄSSÄ Harjun stadionilla 19.-22.7.2018. Voit lukea lisää tulevista kisoista täältä. Nähdään Jyväskylässä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.