VALIKKO

#studentjkl

3.10.2017 11:34

Viestintätiimi esittäytyy!

 

 

(Ylärivi vasemmalta oikealle: Iiris, Sofia, Milla, Oona ja Ella. Alarivissä Julia ja Tuomas)

Tervehdys teille kaikille lukijoille!

Ootte varmaan jo kyylänneet kampuksellanne, että mitä ihmeen hihhuleita tuolla pakun luona riehuu. Me ollaan Edufuturan viestintätiimi, ja me halutaan tulla teille tutuksi! Kiertelemme festaripakullamme toisen sekä kolmannen asteen kampuksia aina kevääseen asti. Olemme myös tavoitettavissa erilaisissa tapahtumissa, joita JAMK, JYU sekä GRADIA järjestävät. Jos haluat tietää missäpäin muailmoo hiihtelemme, niin ota some haltuun ja tsekkaa meidät Instagramista sekä Facebookista! 🙂

Käykää tsiigailemassa Instagramista minkälaisia opiskelijoita tiimiimme oikein kuuluu! Tämän blogikirjoituksen tarkoituksena onkin avata hieman sitä, millaisia ihmisiä me oikeasti olemme!!

 

Ella

Toteemieläimesi: Saukko

Mitä teet jos voitat lotossa: Nappaisin muutamia ystäviä mukaani ja kiertäisimme sen enempää suunnittelematta ennaltamääräämättömän ajan maailmalla

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Ajatusten lukeminen

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi: Uusi-Seelanti, koska se on täynnä kaunista luontoa, mutta myös isoja kaupunkeja pullollaan ihmisiä.

Pahisnikki: Blondin kosto

Lempi tv-sarja: Pretty Little Liars

 

Oona

Toteemieläimesi: Kettu

Mitä teet jos voitat lotossa: Ihan ensiksi rakennuttaisin omakotitalon ja loppurahoilla, mikäli niitä jää, lähtisin reissuun ulkomaille.

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Muodonmuuttaminen siten, että pystyy muuttaa itseään tai toista henkilöä mitenkä vain. Välillä hiiri ja välillä jättiläinen!

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi: Lähtisin ehdottomasti Japaniin tai Havaijille. Oon aina halunnut päästä käymään molemmissa paikoissa, en vaan osaa päättää kummassa ensin.

Pahisnikki: Painajainen

Lempi tv-sarja: Niitä on monia, mut yks mainittavimmista on ehdottomasti Orphan Black!

 

Tuomas

Toteemieläimesi: Pingviini

Mitä teet jos voitat lotossa: Miljoona uutta lottokuponkia. Lisäksi ostaisin kamelin ja kouluttaisin sen.

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Telekinesia. Haluaisin myös kidukset. Telekinetic Aquaman!

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi: Lähtisin Seychellesin saarivaltioon Afrikkaan, koska kyseisen valtion lippu on maailman hienoin.

Pahisnikki: Hallinki

Lempi tv-sarja: Game of Thrones. Helppo valinta.

 

Milla

Toteemieläimesi: Kilpikonna

Mitä teet jos voitat lotossa: Lähtisin kiertelemään Australiaa ja USA:ta yksin tai jonkun kanssa. Jos jäis sitt viell rahaa.

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Teleportaatio

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi:  Indonesia, koska se näyttää törkeän siistille ja kauniille kuvissa ja saisin varmana huikeita kuvia sielt ;)!

Pahisnikki: Milla Magia

Lempi tv-sarja: Kosto, joka onnekseni loppui neljänteen kauteen.

 

Sofia

Toteemieläimesi: Siili

Mitä teet jos voitat lotossa: Oon vähän tylsän käytännöllinen mut maksaisin opintolainan, osalla matkustelisin ja loput jäis myöhemmälle auton, asunnon ym. ostamiseen.

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Mää oon aina halunnut osata lentää, pienenä koitin ahkerasti opetella, mutta varsin huonolla menestyksellä…

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi: Lähtisin Espanjaan Kanarian saarille, koska olen ollut siellä aikaisemminkin ja tykännyt. Siellä on rantoja joka puolella ja lämmintä, elämä halvempaa kuin Suomessa, mutta Suomea ei turistien takia ehdi tulla ikävä 😉

Pahisnikki: Pahatar

Lempi tv-sarja: How I Met Your Mother, vaikka se loppuikin typerästi.

Iiris

Toteemieläimesi: Pulu

Mitä teet jos voitat lotossa: Heräisin varmaan unesta

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Näkymättömyys

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi: Venäjälle, koska siellä riittäis koettavaa ja nähtävää

Pahisnikki: Nokkaattori

Lempi tv-sarja: Sohvaperunat

Julia

Toteemieläimesi: Pesukarhu

Mitä teet jos voitat lotossa: Lähtisin ekalla koneella Karibialle palmujen alle ja uimaan delfiinien kanssa. Jäisin sinne.

Supervoimasi, jos saisit valita vain yhden: Taito muuttaa vesi viiniksi.

Minne menisit, jos sulla olisi ainoastaan menolippu ja miksi: Menolippu Peruun, koska asuin siellä aikasemmin ja haluisin takaisin raidaa laamoilla auringonlaskuun.

Pahisnikki: Julma Julis

Lempi tv-sarja: Neljät häät Amerikassa on vähän nolo niin sanotaan vaikka Los Serranos.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.