VALIKKO
17.12.2017 09:00

LUUKKU 17: printattava sukkavyöte ja sukkalahjakortti

Oikein ihanaa (ja toivottavasti aurinkoista, kaikki pienetkin valon rippeet on nyt parasta) kolmatta adventtisunnuntaita! minulla on kunnia avata tämän päivän 17. luukku!

Paljon mahtavia kalenteripostauksia ollut tähän saakka ❤️ ehdottomasti suosittelen kurkkaamaan vaikka koko listan täältä. 

Paljon mahtavien käsityöntekijöiden ohjeita ja ajatuksia joulunajasta. Jos lahjaideakin on vielä hukassa niin hop äkkiä vilkaisemaan löytyisikö se listalta!

Eilisen luukun avasi Pikku Akan Tilkkuvakka ja huomenna pääsee avaamaan rosannaofmay !

Jouluun on enää tasan viikko! onko teillä vielä paljon lahjajutut kesken? käsi ylös kellä on. Ja täällä minä voin nostaa nöyränä käteni pystyyn.

Paljon on kesken tai aloittamatta ja vasta yhden lahjan olen saanut paketoitua – kissalle. Raksuja, heh. Pakko nyt viimeisellä viikolla skarpata, ei taida oikein olla enää edes vaihtoehtoja 😁

Sukat on ihana lahja saada ja antaa. Ne on kaunis ele, josta näkee että toinen on nähnyt niihin vaivaa ja ne lämmittävät saajan jalkoja ja mieltä.

Tahdon siis tänään antaa vielä viime hetken sukkien paketoijille tekemäni sukkavyötteen sekä muutaman kortin ❤️

Nämä ovat ilmaiseksi printattavissa, laitan linkin postauksen loppuun. Sukkavyötteen ja korttien lisäksi tein myös pohjan sukkalahjakortille!

Voit tulostaa nämä ja tuunata vielä juuri niin kuin itse tahdot. Liimaa kivanväriselle paperille tai kartongille. Lisää tarroja, tähtiä, hitokseen glitteriä tai nauhoja! vain mielikuvitus on rajana!

Jos et enää ehdi neuloa sukkia, voit antaa kortin jossa lupaudut tekemään saajalleen mieleisen parin ❤️ mielestäni tälläinen lahjakortti olisi ihana saada.

Olen vuosien aikana tehnyt jatkuvasti käsitöitä, ei ole hetkeäkään kun se pieni liikenevä vapaa-aika ei jotenkin liittyisi käsillä tekemiseen. Aivan harmittavan vähän siihen liittyy nykyään enää kuvataide vaikka siitähän tämä kaikki on oikeastaan lähtöisin!

Kynä ja sivellin on pysynyt kädessä pienestä saakka ja isosti tästä saa kiittää isoisoisääni, vaaria ❤️ en ikinä unohda taiteilijavaarin ikkunalaudalle rakennettua työpöytää. Siitä oli näkymät sisäpihalle ja pöydän ympärys vuorattu ihanilla siveltimillä ja maalituubeilla. Ja mikä parasta – sain katsoa, tutkia ja kokeilla. Lahjaksi sain usein myös omia välineitä! ihanaa kannustusta!

Mulla on muistona vaarilta saatu vanha peltinen värikynäpaketti missä on vielä vaarilta saatuja värikyniäkin. Kun kynät lyhenivät, vaari laittoi ne yhteen maalarinteipillä.

Nyt vaari ja akvarellituubien tuoksu ovat enää vain muistoissa. Ja yksi joulu on mielessä erityisesti. Vuonna 2013 me vietettiin ensimmäistä joulua poikamme kanssa. Se oli myös samalla viimeinen joulu kun vaari oli elossa ❤️

Oli todella rentouttavaa maalata, eri tavalla rentouttavaa kuin neulominen. Tuntui kun olisi palannut kotiin kun istui pöydän ääressä, kuunnellen musiikkia ja vedellen rauhallisia vetoja siveltimellä. Ehkä tätä täytyy jatkaa useamminkin 😉

Tässä linkki kuitenkin linkki, olkaa hyvät!doc131217-13122017102613

muistakaahan että nämä ovat vain omaan käyttöön, ei myyntitarkoitukseen.

Oikein, oikein ihanaa sunnuntaita! 

PS: muistathan että voit seurata käsityöjoulukalenteria somessa hashtagilla #kässäjoulukalenteri2017

Kommentit

 • Kototeko/Sanna

  Ihana blogi sinulla! Ihan uusi tuttavuus minulle. Täytyypä alkaa seuraamaan jossain somekanavassa. Kauniit vyötteet oot suunnitellut. Mukavaa joulua! 🙂

   0
 • Eija

  Kiiltävä huulipuna on mun makuun

   1
 • Eija

  Matta huulipuna

   1
  • Sukat hukassa

   kiitos! <3 täytynee myöntää, että nämä sukkapolot toimivat rekvisiittana 😉 mutta olkoonkin inspiraationa muille!

    0
 • Henna Haarala

  Oih! Mä niin oon rakastunut tähän sun blogiin! Ja tuo miten kuvailit vaariasi ja vaarisi työpöytää <3

  Mukavaa päivää sulle !

   0
 • Johanna

  Sukkalahjakortti on hyvä ehdotus. Tulee varmasti mieleiset sukat, eikä sukkien kutomiseen käytetty aika mene hukkaan, niin kuin jos sukat jäisivät pitämättä kaapin perälle,

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.