VALIKKO
2.4.2016 22:46

”Ei kai koira nuku sängyssä?” – ja muita kompastuskiviä

Kun viimeksi pohdin omaa ensivaikutelmaani, nyt on aika kääntää katse ruudun toiselle puolelle. Sillä on aika paljon väliä, miltä ensisilmäyksellä näyttää, mitä sanoo tai mitä tekee. Silti monesti kuulee vastalauseen, että sehän on vain ensivaikutelma. Kyllä, ja se on myös juuri se vaikutelma, jonka perusteella päätät, maksaako vaivan tutustua tuohon toiseen.

”Kaikki jotka mut tuntee, tietää etten oo ihan normaali”

Vaikka siis kuinka haluaisi olla rehellinen, ja välittää syvimmät tuntonsa samantein eteenpäin, niin älä ihmeessä tee sitä! Tai mieti ainakin, miltä ne tuntosi ennestään tuntemattoman korvissa kuulostavat. Vaikka lauselma kuinka olisi totta tai tarkoitettu viattomaksi, se ei välttämättä kuulosta kovin hyvältä.

Koira? Tarkoitat varmaan koirat?

Koira? Tarkoitat varmaan koirat?

Ai miten niin? No siten niin, tässä muutama esimerkki suoraan Tinder-chatista:

Oman omalaatuisuutensa korostaminen. Jokainen meistä on erityinen, ja se on hienoa. Jos tätä päättää erityisesti korostaa esimerkiksi lausumalla ”Kaikki jotka mut tuntee tietää etten oo ihan normaali tai niinkun muut”, se kuulostaa siltä, että olet hullu. Vaikka et varmasti tarkoittanut sitä noin, niin jätä välistä. Erityislaatuisuutesi tulee ilmi jokatapauksessa treffeillä, joten jätä asia sinne.

Liika innostus. On tosi siistiä tavata vihdoin joku siisti tyyppi, ja on ymmärrettävää, että siitä innostuu. Jos innostus kuitenkin paistaa hirveästi läpi, se alkaa todennäköisesti joko 1) ahdistamaan tai 2) epäilyttämään vastapuolta. Tai molempia. Jos lähetät illalla hyvää yötä -viestin, ei välttämättä kannata lähettää heti aamulla hyvää huomenta -viestiä.

kompastuskivia (1)

Nukkuuko koira sängyssä?  Kautta Tinderin olemassaoloajan miehiä on kiinnostanut se, nukkuuko naisen koira sängyssä. Koska, you know, sehän olisi tiellä tietyissä olosuhteissa. Vaikka meitä kaikkia huolettaa tämä fakta, sen ratkaisemisen voinee jättää siihen hetkeen, kun asia saattaa olla ongelma. Asiasta ei välttämättä koskaan tule sinulle ongelmaa, jos alat 1) murehtimaan, 2) ratkaisemaan ja 3) selkeästi pohtimaan asiaa ennen kuin edes ehdit tavata tämän omistajahenkilön.

On vain hyväksyttävä, että alkuvaiheessa on syytä pitää tietyt asiat omana tietonaan. Peliliikkeet eivät ole täysin turhia, sekin on hyväksyttävä. Kevennetään kuitenkin taakkaa sen verran, että koiria on nykyään vain yksi ja se ei nuku aina sängyssä. Jos se on väärään aikaan paikalla, se voidaan poistaa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.