VALIKKO
22.1.2016 23:39

Nainen, joka päätti olla lannistumatta

Taas yhden ei-niin-onnistuneen deittailukeissin jälkeen ystäväni kysyi: ”Siis ei voi olla, mistä sä oikein revit noita?” Tiedän. Ennen ”deittailu-uraani” en arvannut suomalaisissa miehissä olevan niin paljon niin kiintoisia piirteitä. Voisi hyvin lannistua, jos asiaa ajattelisi siltä kantilta, kuinka moni muu on onnistunut löytämään kumppanin ja kuinka monta kertaa itse on epäonnistunut.lannistua1

Mutta. Sen sijaan, että olisin lopullisesti lannistunut ja lyönyt hanskat tiskiin viimeisimmän, TODELLA surkuhupaisan deittailukeissini myötä, koin jonkun sortin valaistumisefektin. Kesken jumpan.

Eihelvetti, ajattelin. Vaikka olen nyt puolentoista vuoden aikana käynyt noin 20 ensitreffeillä [mikä on ihan hyvä saavutus] ja kaikki ovat olleet enemmän tai vähemmän nope, sehän ei tarkoita sitä, että kaikissa sopivan ikäisissä miehissä pitäisi olla joku vika.

Eihelvetti, ajattelin. Olenko alkanut jotenkin uusintaa sitä kuuluisaa tokaisua, jonka mukaan kaikki kuumat sinkkunaiset ovat hulluja? Hmm. Olisi vähintään liioteltua väittää, että olen jotenkin sekopäinen. Olen toki persoonallinen, mutta käsittäkseeni sitähän me kaikki olemme. Joskus toki möläyttelen vähän liikaa, mutta muutoin olen aivan normaali. En siis uusinna tokaisua.

En suostu ryhtymään kyyniseksi paskaksi

Eihelvetti, ajattelin sitten. Ei vaan voi olla niin, että mistään ei koskaan löytyisi ketään, joka soveltuisi minulle ja että minäkin soveltuisin sille. En suostu ryhtymään kyyniseksi paskaksi, jonka itsetunto rappeutuu aina vähän enemmän jokaisen epäonnistuneen deittailuyrityksen jälkeen.

lannistua2

Se ei ole ihan helppoa. Mutta se on aivan mahdollista. Hetken jo harkitsin lopettavani deittailun iäksi ja masentuvani omassa hulluudessani. Mutta sitten ajattelin: ei ikinä, kiitos!

PS. En ole vielä varma tulenko koskaan toipumaan edellä mainitusta TODELLA surkuhupaisasta deittailutapaturmasta niin hyvin, että pystyisin kirjoittamaan siitä tekstin. Mutta jos tulen, niin sitten toki teksti on laadittava!

Kommentit

 • Birgitta Kemppainen

  Kaikkihan me vähän hulluja ollaan, ei vaan sinkkunaiset eikä vaan naiset ylipäätään. Kun tarpeeksi toiseen tutustuu niin eiköhän sieltä ”kummallisuuksia” paljastu itse kustakin 😀

   0
  • Sofia

   Olen ihan samaa mieltä, niinhän se täytyy olla! Tietysti jos miehellä (tai naisella) on tuollainen ennakko-oletus, että toisessa täytyy olla jotain vikaa, niin kyllä sillä saa väännettyä ihan jokaisesta hullun. Ja itse sitä paitsi toivon, että siinä miehessä olisi sopiva määrä tätä ”hulluutta”. Muuten käy tylsäksi!

    0
   • Birgitta Kemppainen

    Aivan! Sopivissa määrin kyse ei siis missään nimessä ole ”vioista”! Ylipäätään voiko ihmisissä olla suuria vikoja, ehkä ennemmin sopimattomuus juuri toisilleen voi olla esteenä : )

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.