VALIKKO
27.6.2017 22:05

No nyt muuttuu elämä!

Nyt se sitten tapahtuu. Elämä muuttuu. Muutoksen hautominen on ilmeisesti vienyt kuukauden, mutta onpahan ainakin haudottu. Aika siirtyä muutoksesta kertomiseen.

Minä ja Mikkeli eroamme. Kahden vuoden kriisiin näyttää tämä suhde kaatuvan. Alkoikin jo kyllästyttää. Metsää riittää mutta ihmisiä vähän turhan vähän. On Mikkelissä hyviäkin puolia silti. Asuessani keskustassa välimatkat olivat lyhyet – sekä metsään että baariin ja palvelut aivan riittävät. Miinuksena toki vähäinen kaupunkikulttuuri (ja nuorten miesten määrä).

Vappuna tosin unohdin jo juhlistaa kaksivuotispäiväämme. Merkki siitä, että taitaa olla touhu vähän väljähtänyttä. Toisaalta monikaan asia ei ole aiheuttanut minussa niin suuria tunteita kuin Mikkeli. Meillä on ollut hyviä ja huonoja hetkiä, olen ollut valtavan yksinäinen mutta toisaalta välillä myös valtavan innostunut. Olenhan sentään ehtinyt pyrkiä Mikkelin kaupunginvaltuustoonkin.

Siksi meidän suhteestamme ehti tulla syvällinen. Yllättävän syvällinen oikeastaan, moni ei pääse muutamassa vuodessa niin pitkälle. Niin tai näin, se oli kuitenkin siinä.

Syy ei kuitenkaan ole se, miksikä sitä alunperin ounastelin. Sanoin äidilleni, että koska Mikkelissä on suunnilleen vain kolme ikäistäni miestä, muutan pois viimeistään kun olen epätoivoinen kolmikymppinen sinkku. Kuten olemme oppineet, jokaiselle meille riittää vaan se yksi loistoyksilö ja koska se sattui olemaan yksi näistä kolmesta harvinaisuudesta, muille jäi sinne vaan ne kaksi. Otan osaa, mutta jos olet nopea niin kyllä vieläkin voi lykästää!

Vaikka mies löytyikin Mikkelistä, meni tämä muuttamaan rakastettuun kotikaupunkiini Espooseen ja näinpä ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin pinnistää entisestään ja hankkia itsensä sinne. Lopulta se onnistui ja tilanne on siis auttamatta se, että baibai Mikkeli. Baibai ne kaksi Mikkeliin jäävää nuorta sinkkumiestä. Baibai metsät ja ne kaksi baaria. Baibai hyttyset keskustassa ja loputtomat määrät mökkiläisiä. I’m off!

Toisaalta Mikkeli teki tehtävänsä, ainakin melkein. Kun kaksi vuotta sitten muutin sinne, tarkoitukseni oli päästä lopullisesti yli edellisestä suhteestani ja kouluttaa koirani kaikella ylijäävällä ajalla. Ensimmäinen operaatio onnistui täydellisesti, toinen vähän vähemmän loistokkaasti.

Tämä on myös baibai kaukosuhde. Kyllä nyt elämä muuttuu!

Kommentit

 • Sanna

  Ihanaa onnea! Meillä kävi toisinpäin, että kaukosuhde päättyi juuri eroon. Siinä kyllä todellakin testataan että onko oikeesti valmis muuttamaan sen toisen takia.

   0
  • Sofia

   Höh kurjaa! :/ Meillä onneksi mies päätyi osin sattumalta sinne minne itsekin halusin, joten tämä samaan kaupunkiin päätyminen sujui yllättävän mutkattomasti. Tavallaan ymmärrettävää, että ajatus muutosta voi tuntua hyvältä, mutta sitten kun oikeasti pitäisi muuttaa, niin intoa ei enää löydykään.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.