VALIKKO
9.2.2016 00:41

Elämäni ikimuistoisimmat treffit

Elämäni ikimuistoisimmat treffit olivat ehdottomasti ensimmäiset Tinder-treffini. On hyvin todennäköistä, ja ehkä toivottavaakin, että nämä jäävät ikimuistoisimmaksi kokemuksekseni. Tarina on tavallista pidempi, mutta se on lukemisen arvoinen. Ei tarvitse katsoa Salkkareita tänään.

Koska asuimme miehen kanssa eri kaupungeissa, olimme sopineet näkevämme puolessa matkassa. Treffipäivänä mies kuitenkin perui treffit, koska ”Mulla on tosi huono syy, mun eksälle tuli paha mieli.” Ajattelin jo olevani ulkona tästä pelistä, kunnes mies illalla pahoitteli kovasti peruuntumista ja tiedusteli, mitä tekisin seuraavana päivänä. ”Mulle sopii illalla, mutta mä en liiku enää senttiäkään sun takia”, vastasin.

ikimuistoisimmat (2)

Niinpä seuraavana päivänä elämäni ensimmäiset Tinder-treffit alkoivat kotioveltani. Tuntematon mies pyytämässä anteeksi asunnossani – vähän outoa, mutta tällaista tämä deittailu kai nykyään on, ajattelin. Lähdettiin käymään koiralenkillä, ja sattumalta paras ystäväni poikaystävineen oli samassa paikassa lenkillä. Siinä sitten käveltiin nelistään, parhaat ystäväni, minä ja joku random Tinder-mies. Tällaista tämä kai nykyään on, ajattelin.

Olin juuri muuttanut uuteen asuntoon, ja mies oli luvannut olla avuksi. Niinpä minä moppasin lattiaa ja mies kiinnitti naulakoita ja asensi pesukoneen. Tällaista tämä deittailu kai nykyään on, ajattelin. ”Mistä helvetistä mä löydän sopivan ruuvin”, mies tuskaili. ”Arvaa mistä, no helvetistä”, vastasin. Oli siis hauskaa ja laadukasta huumoria.

Sitten mies alkoi viestitellä eksänsä kanssa

Syötiin, juotiin punaviiniä ja avauduttiin elämistämme. Okei, avauduttiin aika paljonkin. Tällaista tämä deittailu kai nykyään on, ajattelin. Sitten mies alkoi viestitellä eksänsä kanssa, tai siis eksä alkoi viestitellä miehelle. Sitä en sentään laittanut nykyaikaisen deittailun piikkiin, vaan totesin, että ovi on tuolla. Mies laittoi puhelimen kiinni.

ikimuistoisimmat (3)

Tuijotan susitaulua ja ajattelen jotain viisasta.

Hetken päästä minulle tuli tekstiviesti numerosta, jota en ollut tallentanut puhelimeeni. ”Voitko sanoa miehelle, että se soittaa mulle.” Ahaa, viesti miehen eksältä. Ahaa, toinen viesti miehen eksältä. Ahaa, puhelu miehen eksältä. Tällaistako tämä deittailu nykyään on, ihmettelin, ja laitoin puhelimen pois.

Logistisista syistä mies jäi luokseni yöksi. Ensimmäisillä treffeillä juu, mutta en pitänyt sitä niin kovin kummallisena. Eikös se deittailu nyt ole tällaista nykyään? Nukkumaanmenon aikaan klo 3.00 yöllä mies avasi puhelimensa ja totesi saaneensa 58 puhelua eksältänsä edellisen kahden tunnin aikana. Minäkin olin saanut 10 puhelua ja lisäksi muutaman viestin luokkaa ”Olet ruma ja tyhmä”. Ahaa, tällaista tämä deittailu kai nykyään on, ajattelin.

Aamulla mies lähti, taidettiin sopia pitävämme yhteyttä. Samana iltana kävelin ystävieni kanssa juhliin, kun toinen kysyi ”Kukas se nainen muuten on, oli soittanu mulle yöllä ja laitto viestiä, että sua tavotteli.” Hetkinen, eksä oli selvästi soittanut kaverilleni yöllä. Miksi, oi miksi?

ikimuistoisimmat (1)

Laitoin miehelle viestiä, ja tämä vastasi, ettei enää halunnut olla yhteyksissä kanssani. Selvä, ajattelin. Seuraavana päivänä mies lähetti, ettei itse ollut keksinyt edellispäivän viestin sisältöä. Yllätys, ajattelin. Selvisi myös, ettei ystäväni ollut ainoa, jolle oli soitettu. Toinen kertoi, että joku nainen oli yöllä soittanut ja kysynyt osoitettani.

Hetkinen, ajattelin. Osoitettani? Kyllä. Miehen kautta selvisi, että nainen oli tullut miehen perässä treffiyönä asuinkaupunkiini ja ovelleni, mutta koska olin juuri muuttanut, ovi oli väärä. Onneksi, voisi kai sanoa.

Tapasin miehen vielä kerran, mutta sanomatta lienee selvää, että asetelma oli hämmentävä. Ajattelin myös henkikultaani, ja totesin, että ehkä tämä mies nyt saa jäädä. Tämän jälkeen lisäsin kysymyspatteristooni sen, koska deitti mahtaa olla eronnut. Käsite ”hullu eksä” sai uuden merkityksen, ja osoitetiedoistani tuli salaisia.

Eikä deittailu ole sen jälkeen ollut ihan tuollaista. Voisi sanoa, että ei, deittailu ei ole nykyään tällaista.

Kommentit

 • Joanna

  Apua.. 😀 Toivottavasti tämä ex-tyttöystävä on hakenut apua ongelmiinsa. Tsemppiä deittailuun ja toiv. et joudu kokemaan tällaisesta toisintoa!

   0
  • Sofia

   Käsittääkseni tämän tarinan osapuolet itseäni lukuunottamatta ovat nykyään onnellisesti suhteissa 🙂 Jotenkin todennäköisyys tuntuu aika pieneltä, että tällaista vielä tapahtuisi 😀 kiitos tsempeistä!

    0
 • Sara|Sara's Fab Life

  Mitä ihmettä?!? Onko tollasia edes olemassa? Lähteny vieraaseen kaupunkiin perään? Ei tosiaan tarvii saippista lukea.

   0
  • Sofia

   Kieltämättä käänne oli hieman yllättävä! Toisaalta suhtauduin siihen silloin aika tyynesti, kun kerrankin tapahtui jotain jännittävää 😀 Ja kyllähän tämä tarina sai miettimään sitä, kuinka epäuskottavia epäuskottavilta tuntuvat juonenkäänteet lopulta ovat. Että kyllä tällaistakin oikeasti tapahtuu!

    0
 • Elinamaikki

  Ai kauhee, mistä se muija on edes saanu ongittua kaikkien ihmisten nimet ja numerot tietoonsa. Kunnon salapoliisi ilmeisesti kyseessä 😀

   0
  • Sofia

   Heh sillon en ollut erityisen varautunut tällaseen ja tää mies oli esim just lisänny mut Facebook-kaveriks, että ei se varmaan kovin vaikeeta lopulta ollu. Salapoliisin työ on turhan helppoa nykyään 😀

    0
 • sahramililja

  Herranjumala, ja mä kun luulin että mä oon tavannu omituisia miehiä 😀

   0
  • Sofia

   Hei äläpäs nyt miestä syytä, minkäs hän eksälleen mahtoi! Ei mutta oikeasti, mies oli siis ihan hyvä, mutta eksä ei 😀

    0
 • Maria Ihanaista

  Tää on kyllä todellakin aivan uskomaton tarina, mutta (näin kun ei ole sattunut itselle) vähän kyllä naurattaakin 😀

   0
  • Sofia

   Täytyy sanoa, että kyllä toi mustakin on ollu kohtuullisen hauska tarina melkein alusta asti. Kai mä jossain vaiheessa asiaa ajattelin vähän vakavastikin, mutta tää on niin hyvä tarina että oli se kokemisen arvoinen 😀

    0
 • Nimetön Nimetön

  En katsoisi salkkareita muutenkaan. Ilmeisesti tarkoitit kirjoittamiseen käytettyä aikaa.

  No juu täytyy sanoa että jos ensimmäiset nettitreffit olisi olleet tuollaiset niin ne olis olleet kyllä samalla myös viimeiset. En ainakaan halua yhtään eksää oveni taakse, entiseen, nykyiseen tai tulevaan osoitteeseeni.

  Ehkä oven näyttämisen sijaan olisi kannattanut näyttää vasaraa siis sille miehen puhelimelle. Treffeille täytyis asettaa puhelinkielto.

   0
  • Sofia

   Viittasin lähinnä siihen, että juonenkäänteet ovat samaa luokkaa 🙂 eipä niitä muuten ole juuri treffeillä tullutkaan käytettyä, ehkä olisin tosin voinut asiasta vähän aiemmassa vaiheessa huomauttaa. Ei vain sillon tullut mieleen, että tilanne oli kehittymässä hieman kummalliseen suuntaan – mikä sinällään on täysin ymmärrettävää.

    0
 • Saana

  Vau! Tällasta ei ole mulle käynyt koskaan! Tai no kerran yks muija tuli puhelinlankoja pitkin, mutta ONNEKSI oltiin sentään eri maissa 😀 Mä oon aina jotenkin kuvitellu, että suomalaiset ei pystyis tällaseen.

   0
  • Sofia

   Deittailun elämykset 😀 kyllä me suomalaiset naiset osataan yllättää!

    0
 • Katja Jokiniemi

  Voi hyvänen aika….. 😀
  Vaikka täytyy sanoa tuohon kysymykseen ”tällaistako tämä nykyään on” että näin näyttäisi olevan! Itsellenikin tullut vastaan kaikenlaista kuin suoraan elokuvasta!

   0
  • Sofia

   No, kieltämättä nykyaika tuo tähän deittailuun uudenlaisia ulottuvuuksia 😀 on tämä tosiaan antanut parempia lähtökohtia ymmärtää elokuvia, ei kaikki olekaan niin epäuskottavaa kuin aiemmin ajatteli!

    0
 • Nimetön Simonita

  Siis apua, on meitä naisiakin näköjään joka junaan, huhhuh! 😀 Mullakin on Salkkaritason kokemus hullusta eksästä, mutta siinä sentään pitäydyttiin kotikaupungissa ja mun kavereiden yhteystiedot jätettiin rauhaan! 😀

   0
  • Sofia

   Nämä on vissiin näitä tapauksia, joissa henkinen tasapaino nyt ei muutenkaan ole kohdallaan.. Tai sitten niinkun tuossa sun tapauksessa, että miehellä oli kuitenkin näppinsä vähän enemmän pelissä, kun mitä antoi ymmärtää. Mutta kyllä jossain on joku vika, jos tällainen tapaus osuu kohdalle. Mikä päättelytaito 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.