VALIKKO
8.7.2016 00:33

Elämäni sekopäisin deitti

Siinä deitissä oli jotain outoa, sen huomasi heti. Ensitapaamisella se puhui ihan hirveän paljon, en enää muista mistä. Asioita oli niin hirveästi ja ne poukkoilivat sinne sun tänne, että puolet jutuista taisi jäädä kesken.

sekopainendeitti (2)

Deitti oli halunnut mennä koiralenkille. No, mikäs siinä, ajattelin. Ihan hyvä idea. Syytä nyt ei tarvinnut kovin kauaa arvuutella, se kun kertoi sen heti. Perustelu oli se, että aika ei menisi hukkaan, kun koira tulisi kumminkin ulkoilutettua, ja jos olisin ollut tosi tylsä, se olisi voinut puhua yksin tunnin koirastaan. Huh, ajattelin. Onneksi en ilmeisesti ollut liian tylsä, en olisi ikipäivänä jaksanut kuunnella jonkun paasavan tunnin koirastaan.

Onkohan se ihan normaalia, että puhuu koiralleen? Tai siis kyllähän kai kaikki koiranomistajat puhuvat, mutta silti. Oltiin kuitenkin ekoilla treffeillä. Sen lisäksi se puhui koko ajan kaiken ihan kauhean lujaa, varmasti puolia kaupunkia kuuli, että missä me käveltiin.

En tiennyt, että tässä maassa on niin paljon outoja miehiä

Se ei siis tosiaan puhunut siitä koirastaan. Se puhui sen aiemmista deiteistä, poikaystävistä ja tinderistä. Olin vähän että wtf. Okei olihan se ihan kiinnostavaa. En tiennyt, että tässä maassa on niin paljon niin outoja miehiä.

sekopainendeitti (1)

Sitten päähäni tosin välähti yksi juttu. Kuinka oudon tyypin tuo minusta saisi? Hitto, itse asiassa tuo oli varmaan itse niin outo, että sai kaikki muutkin käyttäytymään oudosti.

Sille oli vissiin jääny vähän traumoja. Kiva kuulla, mutta meikäläinen ei kyllä ole mikään ammattiauttaja. Yritin toki olla mahdollisimman normaali. Se kertoi, että sekin yritti. Kaipa se siinä jotenkin onnistui. Olihan se ihan hauska, mutta aika sekopäinen. Olen melko varma siitä, että se ei kyllä ollut mun elämäni nainen. Tai jos oli, niin se jäi multa huomaamatta.

Anonyymi tinder-mies

Kommentit

  • Söpis

    Oletko se sinä? 😀

     0
  • Nimetön Nimetön

    Tui tui, suoraanpuhuja 😀 <3 Kaikki me ollaan outoja, pitää vaan löytää se ihminen jonka kanssa voi olla outo yhdessä 😉

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.