VALIKKO
9.10.2016 22:08

Haussa uusi tekijä rentoon tiimiin!

Mun tiimissä on mun lisäks kaks muutakin jäsentä: mun rakas bokserikoirani prinsess Madeleine eli Madde ja vähemmän rakas autoni Nissan Pasca. Ja kun mä etin miestä, niin se tarkottaa, että meidän tiimiin haetaan neljättä jäsentä. Me ollaan rento ja uudistumishaluinen tiimi, joka etsii uutta tekijää!

haussa_uusi_tekija-1

Mitä tulee tiimin jäseniin, niin Madde on siitä helppo tyyppi, että se lähtökohtaisesti tykkää kaikista. Se antaa myös anteeksi, jos ehdokas ei oo tottunu koiriin, koska se ei juuri huomaa mitään kaikelta hössötykseltä. Ymmärrystä tosin vaatii se, että Maddeen menee paljon aikaa ja siitä irtoaa tosi paljon kuolaa. Monille kuola on paha paikka, voin kertoa.

Siksi yks mun lemppari treffitekemisistä on koiralenkki, koska siinä pääsee heti kiinni meidän tiimin todellisuuteen. Parasta on lähteä autolla kohti lenkkipaikkaa, koska siinä pääsee heti jyvälle sekä moottorin kierroslukemista että kuolan määrästä. Tässä tekemisessä aikakaan ei mene hukkaan, kun koira tulee joka tapauksessa lenkitettyä.

haussa_uusi_tekija_3

Koska tiimiläiset ovat usein mukana treffeillä, niistä on tullut päteviä miesarvioijia. Madden pätevyyttä tosin vähentää edellä mainittu hössötys, koska se vähentää arvioon käytettyä energiaa. Madde tykkäs esimerkiks yhdestä miehestä, joka paljasti vasta myöhemmin, ettei se tykkää koirista. Mies ehdotti esimerkiksi että ”Mennäänks kävelee tohon maantien laitaan pimeessä, niin joku vois vahingos ajaa Madden päälle?” Hyvä ehdotus. En kyllä suostunut.

Ei se kuola pyyhkimällä lopu

Ja jos Nissan Pascaa mietitte, niin se on aika helppo keissi. Ensinnäkin Nissan Pascan tekemiä arvioita on vaikea tulkata, koska kyseinen auto ei ole kovin hyvä itseilmaisussa. Toisekseen Nissan Pasca ymmärtää lähtökohtaisesti kaikkia niitä, jotka ymmärtää sitä. Eli siis että ei voi ajaa yli satasta eikä saa koskea mihinkään ylimääräseen, koska kaikki voi jäädä käteen. Esimerkiksi turvavyö tai ikkunalasi.

haussa_uusi_tekija_2

Valitettavasti lukuisista pyynnöistä huolimatta emme tavoittaneet Nissan Pascaa kuvauksiin.

Toisin sanoen me tehdään tässä tiimityötä, ei tämä ole mikään yhden naisen show. Tiimin uusimman jäsenen olisi syytä ymmärtää kaikkia jäseniä ainakin jossain määrin. Kuten että ei se kuola pyyhkimällä lopu eikä auto tule ikinä menemään yli satasta. Ja että se nainen on aina kiukkuinen kun sillä on nälkä, joten kannattaa vaan suosiolla mennä ajoissa syömään.

Tallenna

Kommentit

 • Sairastuttavalla ajava

  Tää oll hauska : D. Söpö murre muuten, aika totinen kylläkin (varmaan huolissaan emännästään). Nissan on aina Nissan, minkäs sille voi : ). Kyll tuoll ilmoituksell pitäs löyttyy prinssi uljas : ).

   0
  • Sofia

   Hauska kuulla että maaliin meni! Juu ei täs muuta oikein kerkiä kun täysillä panostaa tähän rekryprosessiin 😀

    0
  • Sofia

   Hyvä! Maanantaiaamuihin yleensä tarvii jotain piristystä että jaksaa 🙂

    0
 • Janita

  Heh, koirat ne kyllä jakaa mielipiteitä – mulla on muutamat kaverit muuttuneet tosi nihkeiksi, kun eivät halua, että tuon koiran mukanani kyläilemään tai lenkille. Ihmisestä oppii paljon kysymällä, onko hän kissa- vai koiraihminen! 🙂

   0
  • Sofia

   Yks kaveri kerran ihmetteli, että miten koira voi vaikuttaa kaverisuhteisiinkin (eikä vaan poika/tyttöystävän ”valintaan”). Mä yritin selittää, kyllä se vaan vaikuttaa kun just arjessa tulee sit tehtyä just tollasia juttuja, joihin sen voi ottaa mukaan. Ja kyllähän se suhtautuminen kertoo myös samanhenkisyydestä (tai sen puutteesta) 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.