VALIKKO
14.4.2016 22:00

Ihana mies, oletko varattu?

Silmien auki pitäminen ja potentiaalisten miesyksilöiden tunnistaminen ei ole koskaan ollut mikään ongelma. Miksipä olisi hankalaa katsella ympärilleen ja bongata kivanoloisia miehiä? Sen sijaan vuosi vuodelta hankalammaksi näyttää käyvän yhden tietyn seikan havainnoiminen. Nimittäin sen, ovatko nuo potentiaaliset yksilöt varattuja vai eivät.

Asiaa helpottaa hieman se, että toiset ovat jo päässeet vihille asti. Hetki sitten hirveän söötti mies hymyili ja katsoi suoraan silmiin aika monta kertaa. Epätyypillistä suomalaista käytöstä, totesin. Flirttailua, mietin. Ahaa sormus, huomasin. Mikä pelastus, muuten olisin jo saattanut luulla miehen olevan kiinnostunut.

varattumies

Moni on katsonut kaksi kertaa, kumpi käsi tämä on.

En missään nimessä tarkoita, että hymyileminen ja silmiin katsominen olisi varatuilta jotenkin kiellettyä. Sehän on mukavaa, että tapaa välittömiä ihmisiä. Epäkäytännöllistä siitä tosin tekee se, että on kamalan vaikea päätellä, kenen eleet menevät välittömän luonteen piikkiin ja kenen eleet menevät flirttailusta. Ah, mikä tuska.

Jo ammoisina aikoina kerroin olevani kiinnostunut sympaattisista miehistä, ja se pätee edelleen. Sympaattisten miesten sympaattisista olemuksista vain on niin hankala tehdä tulkintoja. Olen kuitenkin keksinyt muutaman ratkaisevan tekijän, joiden perusteella siviilisäätyä voi tulkita:

Kysymykset. Kyseleekö mies myös sinulta elämästäsi, vai perustuuko juttu lähinnä itse esittämiisi kysymyksiin. Monesti varatut kyllä juttelevat, mutta eivät esitä kysymyksiä omasta taustasi vaan jostain turhanpäiväisestä.

Välittömyysasteesta voidaan muodostaa logaritminen ristiinkerronta

Tee vertailu. Välittömien ihmisten välittömyysastetta voi havainnoida vertaamalla sitä siihen, kuinka välitön hän on muita kohtaan. Välittömän henkilön välittömyysasteesta eri henkilöitä kohdaan voidaan muodostaa logaritminen ristiinkerronta, jonka perusteella voidaan arvioida, onko hän jotenkin erityisen välitön sinua kohtaan.

Henkinen itsetutkiskelu. Jollet ole täysin vakuuttunut logaritmisen ristiinkerronnan tuloksesta, voit aina mennä itseesi ja pohtia, paljonko menetät, jos kysyt asiaa suoraan. Koska todennäköisesti haluat tietää asian, ei auta kuin kysyä. Jollet itse uskalla kysyä, lähetä whatsapp-viestit kaikille tutuillesi ja yritä salapoliisiteitse selvittää herran siviilisääty.

Ennustettava lopputulos: Ikävä kyllä kaikki välittömät ja etenkin hyvännäköiset miehet ovat myös aika monien muiden naisten mieleen, ja koska parhaat viedään päältä, on aika todennäköistä, että joku muu ehti ensin. Jos näin ei kuitenkaan ole, kiitä luojaasi ja herran tähden nappaa se mies!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.