VALIKKO
8.11.2016 21:45

Pokkaa sul on ainakin!

Tiedättekö sen tunteen, kun jää vähän kaihertamaan? Oliko virhe jättää vastaamatta tuolle yhdelle, kannattaako yrittää uudelleen? Rakkaat ystävät, ei kannata. Silti aika moni yrittää: epätoivoissaan, ihastuksissaan tai ihan vaan pokalla. Sitä kutsutaan comeback-ilmiöksi.

Comeback-ilmiö, eli se kun laitat jollekin kertaalleen dumppaamallesi deitille viestiä siinä toivossa, että josko sittenkin. Joskus jokainen tekee erehdyksiä, ja joskus oikeasti kannattaa yrittää uudelleen. Tämä ei silti tarkoita sitä, että epätoivoissaan kannattaisi kaivaa esiin tinder tai whatsapp ja selata sinne muutaman kuukauden päähän, että josko sinne jäikin joku hyvä.

kannattaako_yrittaa_uudelleen2

Joskus comeback-ilmiö kertoo epätoivosta, joskus pokasta, joskus varmaan jostain ihan muusta. Epätoivoksi sitä voitaneen kutsua silloin, kun sinut on jo dumpattu, mutta lähetät silti myöhemmin viestiä ihan vaan siksi, että jos se toinen onkin muuttanut mieltään tai huomannut, että ei se nyt parempaakaan saa. Tässä tapauksessa, älkää tehkö sitä.

Toki comeback-ilmiössä voi olla kyse ihan oikeasti kytemään jääneestä ihastuksesta. Silloin kannattaa miettiä, miksi juttu kariutui. Jos syy on edelleen olemassa, niele tappiosi ja lopeta se arkistojen selaaminen. Jos kyse taas on ollut vaikka ajoituksesta, niin joissain tapauksissa comeback ei välttämättä ole aivan katastrofi. Suosittelen silti vahvasti harkitsemaan, koska onhan tämä kyseinen yksilö jo kerran todettu epäsopivaksi.

Sitten nämä tyypit, joilla on pokkaa. Toisin sanoen, et itse ottanut enää yhteyttä, ehkä jopa sanoit, että ei nappaa. Ja mitä teet?!?! Kuukausien päästä kaivat puhelimen esiin, selaat niitä kertaalleen kokeiltuja deittejä ja oot, että miksköhän tänkin dumppasin. No, kokeilenpa uudestaan!

kannattaako_yrittaa_uudelleen

Kysyn vaan, että mitä tällä voidaan saavuttaa. Toivon, että kaikki tällaisen viestin saajat ymmärtävät näpäyttää näitä itsestään-aivan-liikoja-kuvittelevia-yksilöitä, joista ei ole mitään ihmeellistä ilmaista ensin epäkiinnostuksensa, mutta paremman puutteessa kokeilla uudestaan.

Minulla on ollut kunnia vastaanottaa viestejä tällaisilta veijareilta

Tämä tuli mieleeni tietysti siksi, että viime viikkoina minulla on ollut kunnia vastaanottaa viestejä tällaisilta veijareilta. Tämä toteuttanee sitä ilmiötä, että sitten kun olet suhteessa, niin niitä miehiä vaan ilmaantuu.

Sinällään tilanne on toki kannaltani herkullinen, että olen saanut vähän näpäyttää. Onneksi on olemassa myös miehiä, joilta deittailu ei pääse unohtumaan neljäksi kuukaudeksi. Sellaisten ansiosta ei tarvitse sitten huomioida noita kavereita, joilla riittää pokkaa ja on ilmeisen huono muisti.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.