VALIKKO
26.10.2016 21:44

Kun kaikki ei enää olekaan mahdollista

Niin kauan kuin on sinkku, on olemassa mahdollisuus kaikkeen, eli siis maailman romanttisimpaan kohtaamiseen maailman parhaimman näköisen miehen (tai naisen) kanssa. Koska eihän sitä ikinä tiedä, kaikki on mahdollista – kunnes ottaa sen yhden ja menettää muut mahdollisuudet.

Teoriassa oli mahdollista, että rakastuisin Antti Tuiskuun enkä joutuisi vaihtamaan maailman parasta sukunimeäni. Siis ainakin teoriassa, vaikka Antti taitaakin olla varattu, emmekä edes tiedä onko se kiinnostunut naisista, ja vaikka se on mua muistaakseni 3 senttiä lyhyempi ja miehenhän on absoluuttisen pakko olla pidempi. Mutta ainakin teoriassa.

kaikki_ei_ole_mahdollista-2

Sekin olisi ollut mahdollista, että olisin tarttunut Norwegianin tarjoukseen ja ottanut yksisuuntaisen lipun Los Angelesiin, koska Brad on sinkku. Vaikka en todellakaan halua kamalan paljon vanhempaa miestä, enkä ainakaan miestä jolla on jo kuusi lasta, tai joka asuu toisella puolella maapalloa. Mutta ainakin periaatteessa se olisi ollut mahdollista.

Se olis voinu olla rauhallinen tai kiivaampi, juristi tai tuotantotalousinsinööri

Ja sekin oli mahdollista, että se mun mies olisi voinut olla vaikka minkälainen. Se olisi voinut olla vaalea tai tumma, rauhallinen tai kiivaampi, olla ammatiltaan lentäjä taikka juristi tai tuotantotalousinsinööri, tai se olisi voinut olla kotoisin Saariselältä tai Korsosta, tai se olisi voinut omistaa hevostallin tai se olisi voinut harrastaa agilitya ja me oltais voitu tavata kisoissa kun mun koira kiskasee sen koiraan ja se olis voinu pelastaa tilanteen ja mun elämän ja me oltais rakastuttu. Tai jotain sinne päin.

kaikki_ei_ole_mahdollista-1

Mutta sitten kun otat sen yhden, niin kaikki ei enää ole mahdollista. Kaikista niistä miljoonista vaihtoehdoista se on juuri se yksi. Se voi yhdistää tosi monia ominaisuuksia esimerkiks edellisistä skenaarioista, mutta se ei ole täsmällisesti mikään noista.

Ja kun nyt otan sen yhden, en voi enää haaveilla erilaisesta (tai voin, mutta se ei ole suotavaa). Sen sijaan pitää hyväksyä se, että se on nyt tällanen ihminen, johon pätee nää tietyt asiat, mutta nää toiset eivät. Kuten että se ei ole Antti Tuisku, sen sukunimi ei edes ole Tuisku, se ei kyllä oo mua lyhyempikään eikä sillä oo kuutta lasta Angelina Jolien kanssa, mutta ei sillä oo hevostalliakaan, ei se kisaa agilitya eikä se oo Saariselältä. Se on ihan vaan Mikkelistä mutta se ottaa innoissaan kuvia blogiin. Ja se pitää hyväksyä.

kaikki_ei_ole_mahdollista-3

Tallenna

Kommentit

 • Janette Virtanen

  Sulla on hyviä ajatuksia ja kiva tapa kirjoittaa 🙂 Ihana löytää uutta luettavaa, johon vielä helposti unohtuu lukemaan useammankin tekstin huomaamatta kellon kulkua. Ehdottomasti seurattaviin! 🙂

   0
  • Sofia

   Kiitos paljon Janette! Tervetuloa vierailulle useamminkin 🙂

    0
  • Sofia

   Hih kiva kuulla että tykkäsit Henna!

    0
 • Nimetön Sairastuttavalla ajava

  Jo on sottuut : ). Pukkeutumis tyyli jo muuttunut rengastetun oloiseksi : ).

   0
  • Sofia

   Tuossa tulkinnassa nyt on jo aika paljon mielikuvitusta mukana 😀

    0
 • Satu

  Siulle on heitetty haaste!

  Tsekedi tsek tsek 🙂

   0
  • Sofia

   Kiitos haasteesta, otan ehdottomasti vastaan!

    0
 • Nimetön Iltsu

  voi että kun oli taas niin kivasti kirjoitettu teksti, tykkään!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.