VALIKKO
2.4.2019 22:46

Kun kaikki muut käyvät vauvauinnissa

Ei pidä sortua laskeskelemaan sitä, milloin on samassa elämänvaiheessa kuin kaverinsa, kirjoitin elokuussa (tiedetään, kauan sitten). Sen sijaan täytyy elää hetkessä ja olla onnellinen siitä, missä vaiheessa itse on. Vaikka pääsinkin jo viisastumaan näistä elokuisista opeistani, en malta olla mainitsematta, mihin vaiheeseen olen itse päässyt. Olen nyt nimittäin siinä vaiheessa, kuin kaikki käyvät vauvauinnissa.

Olen jäämässä pahasti pimentoon vauvauinnista

En tiedä mitään vauvauinnista. Nähdessäni taas erään tuttavani sopivan tapaamista vauvauinnin jälkeen, en voinut olla ihmettelemättä, onko vauvauinti joku uusi musta. Käyvätkö kaikki vauvan saaneet vauvauinnissa? Minusta alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että vauvauinti kerran viikossa on yksi niistä jutuista, joista olen jäämässä pahasti pimentoon.

Tätä juttua varten ei ollut vaikea löytyy kuvaa, jossa juon viiniä. Tässä yksi.

En ole erityisen harmistunut siitä, etten edelleenkään tiedä mitään vauvauinnista. En edes googlettanut sitä tätä tekstiä varten, koska voihan olla, että joskus se asia minulle muutenkin valkenee. Sitä ennen en voi kuin ihmetellä sitä, onko niin, että vauva on erityisen järkevää viedä joka viikko sinne vauvauintiin – näin täytyy olla, koska niin ihmiset vaikuttavat tekevän. Tai sitten se on vaan yksi sellainen uusi harrastus, jonka kaikki vauvan saaneet innoissaan aloittavat. Vähän niinkuin tosi monet vievät koiranpentunsa pentukouluun, vaikka myöhemmin koirasta tulisin gangesteri eikä se enää muistaisi yhtään mitään niistä opeista, jotka sille pentuna kerrottiin.

Arvatenkin vauvauinnin ja pentukoulun vertaaminen toisiinsa on todella brutaali juttu, mutta koiranomistajana se on ainoa vertaus, jonka tähän hätään kykenen keksimään. Kaikki kunnia vauvauinnille siis. Sille joka tiistai klo 16 järjestettävälle tunnin mittaiselle tapahtumalle.

En juo viiniä tuntia jonain tiettynä viikonpäivänä

En tunne itseäni erityisen ulkopuoliseksi, kun kaikki muut (no okei, monet) käyvät vauvauinnissa, mutta huomaan olevani eri vaiheessa. Tiedän missä vaiheessa minun sanottaisiin olevan: olen siinä vaiheessa, kun juodaan torstaisin viiniä afterworkeilla. Tässä minun vaiheessani kaikki ei ole ihan niin säännöllistä: viiniä en juo jonain tiettynä viikonpäivänä tuntia, vaikka voisihan sitäkin kokeilla.

Minusta on ihan ok olla eri vaiheissa, jos vain on siinä onnellinen, niin kuin jo elokuussa totesin. On ihan hyvä olla tässä viininjuontivaiheessa, mutta on varmasti myös ihan hyvä olla vauvauintivaiheessa. Onhan se ihan hohdokastakin elää näin, vähän pimennossa: ehkä joskus saan tietää, mitä mysteeristä tapahtuu tiistaisin tuona neljän ja viiden välisenä tuntina, jota vauvauinniksi kutsutaan.

Kommentit

  • Lentävä joogamatto

    Olen sua vähän vanhempi, mutta mun ainoa linkki vauvauintiin on mun kummityttö ja hänen äitinsä. En siis käy uiskentelemassa siellä vauvauinnissa itse. En omista edes lemmikkiä. Juon mielelläni viiniä. Ehkä joskus olemme noissa muissakin rooleissa. Odotan ihan hillittömästi kylläkin sitä, että kummityttöni äiti voi taas juoda mun kanssa viiniä 🙂

     0
  • Sofia

    Juu tässä on toki pieni kapeakatseisuus sen suhteen, ettei voisi käydä vauvauinnissa JA juoda viiniä (ei nyt samaan aikaan kuitenkaan). En tosin tiedä minkä ikäiseksi siellä vauvauinnissa ollaan – kauanko vauva kelpaa vaukaksi, taas uusia dilemmoja – mutta varmasti myös yhdistettävissä nämä kaksi seikkaa.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.