VALIKKO
2.8.2016 23:39

Kyllä minä jaksan!

Ihmettelin viimeksi, kuinka joku voi jaksaa jauhaa miehistä vuodesta toiseen. Lomalla pääsin vastauksen jäljille. Luonnollisesti vastaus on yhtä monimutkainen kuin naisen aivotoiminta, mutta silti täysin ymmärrettävä.

Miehissä on niin hirveän paljon kiinnostavia asioita. Ensinnä huomaa ulkonäön: siitä voi lähteä miettimään, että mistä tyyli kertoo. Voi analysoida tatuointeja, hiustyyliä ja vaatteita. Ja sitten kun mukaan saadaan vielä olemus, niin ai että. Käytöksestä voidaan jo heti analysoida se, että onko tyyppi varattu vai ei, vai onkohan se vaan huonossa suhteessa. Hirveän kivaa!

jaksan (2)

Ja miettikää, kun päästään ulkoisista asioista tositoimintaan. Mitä ne miehet oikeen sanoo, mistä ne puhuu vai puhuuko ne mistään. Ja kun niihin päästään tutustumaan lähemmin, niin sittenhän vasta peto on irti. Ekana voi miettiä, onko miehellä mitään tajua suhteista, millainen taju sillä on ja mitähän se tahtoo.

Voi niitä riemunkiljahduksia, kun tähän keitokseen lisätään tunteet. Tietysti sen miehen tunteet, että onko niitä, mitä ne on vai eikö niitä olekaan. Ja puhuuko se totta vai onko se vaan mies. Ja miettikääpä vielä sitä, kun kaikki tämä analyysi tehdään naisen omien tunteiden värittämänä.

Mietittyämme kaikkea tätä, uskallan väittää, että kukaan meistä enää ihmettele ollenkaan sitä, miten joku jaksaa jauhaa miehistä vuodesta toiseen.

jaksan (6)

Voi siis sanoa, että lyhyt loma oli aivan parasta. Ei siksi, että lomalla olisi ollut jotenkin aivan kamalan kivaa. Aloitin sen jostain masennuksen syvistä syövereistä, mutta sitten oivalsinkin hurjan monia asioita. Kuten sen, että minä, Suoraanpuhujan päiväkirja ja miehet emme ole enää kriisissä. Kunhan emme vain tee asioita näyttääksemme joltain, vain siksi, että niin vaan tapahtuu.

Ja jos se sattuu näyttämään jälleen yhtä surkuhupaisalta kuin on ollut tapana, niin antaa mennä. Siitä ei pidä syyttää itseään, eikä ketään muutakaan, vaan nauttia niinkuin parhaaksi taitaa. Ja kuten jo ammoisina aikoina julistin, kaikesta saa ainakin hyvän tarinan. Joten niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, joku voi jauhaa miehistä vuodesta toiseen.

jaksan (1)

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.