VALIKKO
30.5.2017 22:35

Lahjaksi elämys [parisuhde]arkeen + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

Mukavan helppo kaukosuhde-elämämme on löytänyt haastajan: arjen, jota pääsimme kokeilemaan lomani yhteydessä. Kummallakin on työt ja omia menoja iltaisin, ja yhtäkkiä yhteinen aika ei olekaan romanttisten asioiden tykitystä. Silloin alkaa yhtäkkiä arvostaa ihan eri tavalla yhteistä treffiaikaa – loistava syy antaa lahjaksi elämys!

Minulle tarjoutui nimittäin mahdollisuus päästä paikkaamaan sitä, että taannoiset syntymäpäiväjuhlat eivät oikein ottaneet tulta alleen. Sain Elämyslahjoilta mahdollisuuden elämykseen ja päätin hyödyntää tilaisuuden parisuhteen kannalta. Kun tähän yhdistää vielä arjen ja sen tuoman alkujärkytyksen, elämyslahja tuntui enemmän kuin hyvältä idealta!

Kun antaa lahjan poika- tai tyttöystävälle, niin plussaa on se, jos saa annettua samalla lahjan parisuhteelle:  tehtyä jotain yhdessä. Sinällään ovelana lahjanantajana saa siis annettua sopivasti samalla myös lahjan itselleen sekä järjestettyä treffit. Kun parisuhde on lopulta kumminkin sitä tasaista arkea, niin juhlat on hyvä syy järjestää aikaa ja tehdä jotain vähän spessumpaa yhdessä.

Olen aina perinteisesti yrittänyt itse keksiä lahjatekemistä, mikä on yllättävän aikaa vievää. Siksi Elämyslahjat on nerokas keksintö: sen kun selailee vaihtoehtoja ja valitsee sopivimman! Olemme molemmat haaveilleet hieronnasta ja löysin valikoimasta pariskunnille suunnatun kuumakivihieronnan, joten valinta ei ollut vaikea.

Koska olimme juuri päässeet tarkkailemaan parisuhdehierontoja Temptation Islandilla, olimme hyvin valmistautuneita mennessämme Glory for You -kauneushoitolassa toteutettuun hierontaan. Silti vähän askarrutti, että kuuluuko tässä nyt sitten puhua vai ei. Ei kuulunut. Pelkäsin että tilanne olisi kahdestaan vähän outo, mutta lopulta oli tosi kiva mennä hoitoon kahdestaan. On se aina kivempi jakaa kokemus, vaikka puhuminen jäikin kotimatkalle 😀

 

Hieronnan päätteeksi päästiin nauttimaan kuohujuomasta

Ja jollei muuten itse halua lähteä jonkun kanssa mihinkään tekemisen makuun, niin hoksasin, että tällainen juttuhan on myös oivallinen pariskuntalahja. Ei tarvitse keksiä kummallekin omaa, ja samalla antaa yhteistä tekemistä. Ei ole koskaan tullut mieleen, mutta nyt on monta lahjaideaa äidille ja iskällekin 🙂

Jos sulla on oman kumppanin, valmistuvan serkun tai vaikka kavereiden häälahja hakusessa, niin nyt olisi loistava tilaisuus hankkia sellainen! Arvon Instagramissani 50 euron lahjakortin Elämyslahjoille, eli kortin saat käyttää ihan mihin tahansa valitsemaasi elämykseen tai antaa suoraan lahjaksi.

Toimi näin:

  1. Käy tykkäämässä mun Instassa @sofia.anniina arvontakuvasta
  2. Ota @elamyslahjat ja @sofia.anniina seurantaan
  3. Poimi neliapila perjantaina, silloin arvon voittajan!

Kommentit

  • Gustavå

    Tää ois kiva mulle ja vaimolle 🙂 voisin yllätyksenä viedä sen tekeen jotain hauskaa. Hänellä on ollu kova stressi viime aikoina töissä ja emme ole oikein päässeet viettään kunnon laatuaikaa 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.