VALIKKO
1.12.2016 22:08

Luukku 1: Ensimmäiset tinder-treffit

Ensimmäiset tinder-treffini olivat pitkällisen viestittelyn tulos. Ne olivat myös harvinaisen mielenkiintoiset, koska ne eivät olleet todellakaan mitkään tavistreffit, vaan mies tuli ensi-istumalta luokseni yöksi, ja samaa yritti myös miehen eksä.

Kelataanpa hetki taaksepäin. Kaikki alkoi siitä, kun mies perui treffit. ”Mulla on tosi huono syy, mun eksälle tuli paha mieli.” Ajattelin jo olevani ulkona tästä pelistä, kunnes mies pahoitteli kovasti peruuntumista ja tiedusteli, mitä tekisin seuraavana päivänä. ”Mulle sopii illalla, mutta mä en liiku enää senttiäkään sun takia”, vastasin.

joulukalenteri_luukku1

Niinpä seuraavana päivänä elämäni ensimmäiset tinder-treffit alkoivat kotioveltani. Tuntematon mies soitti ovikelloa ja pahoitteli kovasti edellisten treffien peruuntumista. Lähdimme käymään koiralenkillä ja ruokakaupassa, minkä jälkeen mies lupasi auttaa muuttoprosessissani. Niinpä minä moppasin lattiaa ja mies kiinnitti naulakoita ja asensi pesukoneen.

Juuri kun treffit alkoivat vaikuttaa normaaleilta, miehen eksä alkoi viestitellä

Syötiin, juotiin punaviiniä ja avauduttiin elämistämme. Juuri kun tilanne alkoi edes etäisesti muistuttaa normaaleja treffejä, miehen eksä alkoi viestitellä miehelle. Tämä kieltämättä oli aika ärsyttävää, joten pyysin miestä laittamaan puhelimen pois.

Hetken päästä sain tekstiviestin numerosta, jota en ollut tallentanut puhelimeeni. Siellähän se miehen eksä muistutti olemassaolostaan, kehotti pyytämään miestä soittamaan. En totellut, vaan laitoin puhelimen pois.

Logistisista syistä mies jäi luokseni yöksi. Silloin en pitänyt asiaa mitenkään epäsopivana, ajattelin, että vapaamielisyys kuulunee nykypäivään. Nukkumaan mennessä vertailimme miehen eksältä saamiamme puheluita: miehelle oli soitettu 58 kertaa, minulle 10.

Asetelma oli kieltämättä hämmentävä

Seuraavien päivien aikana selvisi, että eksä oli kerinnyt soitella myös ystävilleni. Selvisi myös, että ilmeisesti tarkoitus oli ollut selvittää osoitteeni. Miehen kautta sain tietää, että nainen oli tullut miehen perässä treffiyönä asuinkaupunkiini ja ovelleni, mutta koska olin juuri muuttanut, ovi oli väärä. Onneksi, voisi kai sanoa.

Tapasin miehen vielä kerran, mutta sanomatta lienee selvää, että asetelma oli hämmentävä. Ajattelin myös henkikultaani, ja totesin, että ehkä tämä mies saa jäädä. Tämän jälkeen lisäsin kysymyspatteristooni sen, koska deitti mahtaa olla eronnut. Käsite ”hullu eksä” sai uuden merkityksen, ja osoitetiedoistani tuli salaisia.

Eniten kummastuttaa se, kuinka lungisti koko hässäkkään suhtauduin. Vuotta myöhemmin olisin tuskin suostunut siirtämään tapaamista tai ottamaan kaveria kodinkoneasentajakseni. Koska mitään ei sattunut, olihan se hupaisaa, mutta myönnettäköön, että ensimmäiset treffit ei koskaan löytäneet hastajaansa kaikessa outoudessaan.

Kuulostiko tutulta? Tarina on julkaistu blogissa aiemminkin, katso pidempi versio Elämäni ikimuistoisimmat treffit -postauksesta.

Tallenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.