VALIKKO
10.12.2016 18:00

Luukku 10: Viestittelyn abc eli tarina amis-Samista

Luukusta 10 aukeaa tarina, joka on kaikessa arvossaan nimettävä viestittelyn abc:ksi, ehkäpä samalla myös sen maailmanennätykseksi. Koska kyseessä on kuitenkin deittijoulukalenteri, paljastettakoon sen verran, että kyllä siitä viestittelystä lopulta seurasi myös trefft. Vuoden viiveellä tosin.

Blogiani kauemmin lukeneet muistavat varmasti amis-Samin, jolleivät sairasta pahanlaatuista dementiaa. Hänestä on nimittäin kuultu aiemmin, koska olihan hän kuvioissa vajaan vuoden ajan. Ja olihan hän nyt aika erityinen, vai mitä!

Alkujaan amis-Sami oli aivan tavallinen tinder-mies. Hän tosin oli tavanomaista huomaavaisempi viesteissään ja selkeästi aika vaikuttunut minusta. Miehet, te tiedätte, että sopivasti säänneltynä se on aivan hyvä lähestymistapa.

Peruttuaan ja unohdettuaan muutaman tapaamisen amis-Sami lakkasi olemasta tavallinen tinder-mies, hänestä tuli viestittelyn maailmanennätyskumppani. Vaikka hän siis selvästi vältteli tapaamista, viestittely kyllä sujui. Syyskuussa alkanut viestittely eteni lopulta siihen pisteeseen, että vuoden vaihteessa se taisi johtaa jo kännipuheluunkin.

Välillä amis-Sami katosi eetteristä, mutta palasi aina. Välillä viive oli päiviä, välillä viikkoja, välillä kuukausia. Yhdessä vaiheessa amis-Sami ehti jo suhteeseenkin asti, mutta erosi ja näin viestittely taas jatkui.

Vuoden viestittelyn jälkeen amis-Sami oli enemminkin mielikuvitusystävä

Yleisen mielipiteen mukaan amis-Sami oli aivan toivoton ja kaikin puolin ainoastaan unohtamisen arvoinen kandidaatti. Vuoden viestittelyn jälkeen amis-Samista oli kuitenkin tullut muutakin kuin pelkkä toivoton deittikandidaatti: amis-Sami oli vertaistuki sinkkuelämän syövereissä ja sitä paitsi ainoa siihenastisista deiteistä, joka ei ollut kadonnut.

Vuoden viestittelyn jälkeen voi sanoa, että amis-Sami oli enemminkin mielikuvitusystävä kuin tinder-mies. Tarkoitan siis, että osasinhan minä laskea, millainen hänen täytyi oikeasti olla, mutta kuvitelmissa mies oli aivan kelpo kaveri.

Lopulta tapasimme kerran. Itse tapaamista en halua juuri muistella, koska siitä on vaikea löytää hyviä puolia. Olosuhteetkaan eivät olleet mitään priimaa, mutta ei takerruta näihin yksityiskohtiin. Sanotaan niin, että sinkkuelämässäni tapahtui paljon hassuja ja hauskoja random-asioita, ja kohtaaminen amis-Samin kanssa oli ennen kaikkea random. Se on myös ainoa asia kuluneen kahden vuoden aikana, jonka saattaisin toivoa jääneen tapahtumatta.

Amis-Sami oli livenä juuri sellainen, kuin olin osannut laskea. Ei siis sellainen, kuin olin jossain välissä saattanut kuvitella, vaan sellainen, kuin yleinen mielipide oli odottanut. Amis-Samiin tiivistyy kuitenkin hyvin ensimmäinen sinkkuvuoteni, jonka jälkeen myös tapaamisteni randomiusaste kääntyi laskuun. Vähäsen ainakin.

Tallenna

Tallenna

Kommentit

 • yksisiipinen

  Tää sun joulukalenteris on ihan huikee! Saa nähä millasii treffeil itel on eessäpäin 😀

   0
  • Sofia

   Kiva että tykkäät! Heh tästä voi vähän saada osviittaa että mitä sieltä saattaa olla tulossa 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.