VALIKKO
11.12.2016 22:52

Luukku 11: Treffit vai työhaastattelu?

Deitti numero 11 löytyi tinderistä ja valikoitui treffeille, koska opiskelimme samaa alaa. Koska tällainen yhteentörmäys oli tinderissä verrattain harvinainen, olin hirveän innoissani yhdistävästä tekijästämme. Lopputulos tosin oli se, etten tiennyt, oliko kyseessä treffit vai työhaastattelu.

Treffeillä ja työhaastattelulla on kyllä paljon yhteisiä piirteitä, etenkin jos vertaa vähän rennompaan haastattelutilanteeseen. Kohtuu nopeassa ajassa on saatava selville kaikki tärkeät faktat. Treffeillä erona on tosin se, ettei se ole mitenkään mainittava plussa, jos tilanteen kaavamaisuus muistuttaa työhaastattelua.

Treffeillä numero 11 opin, että samalla alalla oleminen lisää merkittävästi työhaastattelu-efektin todennäköisyyttä. Etenkin, jos heittää itse vähän vettä myllyyn. Ja olihan se heitettävä, koska opiskelimme samaa alaa eri yliopistoissa, joten täytyi päästä vertailemaan. Kiintoisaa? Kyllä. Romanttista? EI TODELLAKAAN.

Tai voisi kai se olla, jos kävisi hyvä flaksi. Deitti numero 11 ei kuitenkaan ollut kovin hyvä siinä mielessä, että olin valinnut hänet opiskeluala edellä. Toisin sanoen olin sivuuttanut kaikki muut merkit siitä, että tässä ei nyt varmastikaan ole elämäni mies.

Deiteilllä numero 11 olin nimittäin jo niin tottunut deittailija, että aloin tajuta, minkä oloinen mies voisi olla passeli, ja miten sellaisen saattaisi tunnistaa esim. siellä tinderissä, mistä deitin numero 11:kin olin bongannut. Koska olin sivuuttanut ei-signaalit, olin siis päätynyt treffeille, joilla ei ollut toivoa.

Ei se nainen kuule taivaasta käsiisi tipahda!

Sen jälkeen kun urasuunnitelmat oli käsitelty, päätin tarttua härkää sarvista ja siirtyä ihmissuhdepuolelle. Pähkinän kuoressa kerrottakoon, että mies ei ollut koskaan seurustellut ja nämä taisivat olla hänen ensimmäiset treffinsä. Muistan kuinka valistin miestä siitä, että jos haluaa tavata jonkun, niin kyllä siinä pitää itsekin nähdä vähän efforttia. Että ei se nainen kuule taivaasta käsiisi tipahda! [Demonstroin vielä kuinka se tippuisi, mutta ähää, eipä kuule tipukaan!]

Treffeillä opin siis seuraavat asiat: 1) faktoja miehestä 2) paljon asioita siitä, mitä kannattaisi ottaa huomioon työelämään siirryttäessä 3) paljon asioita Helsingin yliopistosta 4) paljon muisteloita pääsykokeista 5) miten rohkaista miehiä deittailemaan.

Ja kun edellisen perusteella tehdään yhteenveto, tulos on ei. Mies tajusi tämän itsekin ja ilmoitti asian kohteliaasti seuraavana päivänä, emmekä koskaan enää pitäneet yhteyttä.

Sen pituinen se.

Tallenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.